Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:40 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Locuitorii din Faleză Nord atrag atenția că plaja din cartier este sufocată de gunoaie (galerie foto)

ro

04 Feb, 2021 00:00 2482 Marime text
 
  • Locuitorii cartierului constănțean Faleză Nord atrag atenția că în curând plaja din zonă va fi sufocată de gunoaie
  • Câțiva dintre locatari au ieșit și au strâns gunoiul  pe o bucățică infimă de plajă, după ce au constat că nisipul era invadat de gunoaie iar priveliștea marină devenise innacesibilă

Locuitorii cartierului constănțean Faleză Nord atrag atenția că în curând plaja din zonă va fi sufocată de gunoaie. La propriu.

"Zilele trecute am ieșit să ne plimbăm și nu am putut să ne bucurăm de frumusețea mării și a plajei pentru că oriunde întorceam privirea vedeam numai mizerie.
Mulți dintre voi nu aruncați la voia întâmplării ambalaje,șervetele,sticle,etc., dar din păcate multi alții o fac iar rezultatul este acela pe care îl vedem cu toții când ieșim să ne relaxăm în natură.
În 3 oameni cu 2 bețe de adunat gunoiul(costă cam 40lei/buc)și câțiva saci menajeri, în mai putin de 2 ore am făcut o mică diferență pe o bucățică infimă de plajă.
Pe aceeași plajă unde ieșim cu toții să ne plimbăm cu familia,unde se joacă copiii și unde aleargă animăluțele de companie.
Nu vom detalia ce am strâns în sacii pe care îi vedeti, doar vă spun că ține și de noi să facem ceva!
Degeaba asteptam mereu ca autoritățile să ne rezolve problemele...
O să mai ieșim și cu alte ocazii pentru că se vede tare frumos marea fără gunoiul din jur", a scris pe o rețea de socializare un constănțean care domicializă în cartierul Faleză Nord.
Fotografiile care însoțesc mesajul sunt sugestive, vezi secțiunea "galerie foto".
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii