Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat Fără număr. Autorităţile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpişori pe strada Poporului!

ro

19 Sep, 2019 00:00 6431 Marime text

Halucinant, dar adevărat! Se întâmplă în Constanţa anului 2019. Pentru că au cumpărat prea mulţi şi nu au avut ce face cu ei, autorităţile au montat nu unul, ci două rânduri de stâlpişori pe strada Poporului, susţine consilierul local municipal PNL Adriana Arghirescu.

„Constănţenii care locuiesc în zonă şi care mi-au trimis aceste fotografii îmi spun că sunt vânaţi de poliţiştii locali care îi amendează imediat ce au oprit maşina pe marginea străzii. Asta în condiţiile în care nu există vreun indicator cu „Staţionarea interzisă” şi strada este una foarte circulată, având în vedere că există trei unităţi de învăţământ şi foarte mulţi comercianţi. O nouă dovadă că această administraţie este agresivă atât cu şoferii, cât şi cu pietonii şi duce o politică de tip „Dorel” care nu face decât să crească nemulţumirea generală”, susţine reprezentantul PNL.

Constănțenii de pe strada Poporului au depus o petiție la cabinetul primarului prin care solicită ca strada lor cuprinsă între b-dul Tomis - Victoria și b-dul Alexandru Lăpușneanu - Trocadero să fie cu sens unic și riveranii să poată parca pe lateralul străzii. Oamenii spun că, de când s-au asfaltat trotuarele și s-au instalat celebrii stâlpișori, nu mai au unde să își parcheze mașinile. Au încercat să le parcheze pe străzile laterale, dar le-au găsit cu cauciucurile tăiate. Zona este una intens circulată și locatarii susțin că polițiștii locali îi amendează dacă staționează în fața caselor lor (vezi secțiunea „galerie foto“).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • victor 01 Nov, 2019 17:03 Eu speram ca primaria sa ia atitudine importiva unor locatari care au montat stalpi de otel pe trotoare (adica capcane pe domeniul public)care pot genera si amplifica accidente grave. In loc sa creze locuri de parcare, sa puna semne de circulatie si sa aplice legea primaria trateaza constanteanul cu dispret (au pus sensuri unice unde se impune dar mai ales unde nu se impunea nici o reglementare, au reasfaltat strazi cu asfalt foarte bun...
  • Laurentiu 19 Sep, 2019 13:43 Buna ziua, este fix ca in orice oras European. Al doilea rand de stalpisori este montat in zona intrarilor auto la proprietati, ca sa nu intre meletenii cu masina pe trotuar. Trotuarele sunt pentru pietoni.
  • Vali 19 Sep, 2019 07:43 Ar trebui ca cel mai destoinic primar din era noastra impreuna cu partidul lui sa se lase de meserie. In afara de stalpisori si parcari cu plata prin sms nu au facut nimic. Bine ca defileaza cu programele lui de mobilitate. Probabil ca intelege prin mobilitate turele pe care le dam cu masina pana gasim un loc de parcare...Asta e fratilor, ne meritam soarta daca a fost ales un primar care a fost repetent prin facultate...