Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peninsula Constanța, fără stâlpișori pe strada Revoluției! Anunțul avocatei Mirela Doicescu (FOTO)

ro

17 Apr, 2024 17:20 806 Marime text
Zona Peninsulară, panorama. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Avocata Mirela Doicescu a reprezentat în instanță agenții economici, parohiile, dar și rezidenții din Peninsula Constanța care au obținut inițial suspendarea aplicării și, ulterior, anularea definitivă a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară, adoptat de administrația Vergil Chițac.
Stâlpișorii care închid definitiv accesul pe strada Revoluției din 22 decembrie 1989 au fost scoși, a anunțat avocatul Mirela Doicescu, din cadrul Baroului Constanța!
 
Anunțul, însoțit de fotografii de astăzi, 17 aprilie 2024, a fost făcut pe grupul Zona Peninsulară – Constanța, grup cetățenesc, de pe platforma de socializare virtuală Facebook.
 
„Au dispărut stâlpișorii de pe Revoluției! Chiar dacă nu s-a comunicat încă decizia definitivă de la Curtea de Apel, privind anularea Regulamentului Zonei Peninsulare, stâlpișorii au fost desființați și traficul reluat în ambele sensuri. Măsura asta trebuia luată încă de la anularea primului Regulament“, a scris Mirela Doicescu, administrator al grupului.
 
Amintim, avocata Mirela Doicescu a reprezentat în instanță agenții economici, parohiile, dar și rezidenții din Peninsula Constanța care au obținut inițial suspendarea aplicării și, ulterior, anularea definitivă a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară, adoptat de administrația Vergil Chițac.
 
Regulamentul a fost anulat definitiv de Curtea de Apel Constanța prin decizia din din 13 noiembrie 2023.
 
Sursa foto (în afară de foto 1): Facebook.com - avocat Mirela Doicescu în „Zona Peninsulară – Constanța, grup cetățenesc“
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii