Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat- „De ce pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi, iar pe Șoseaua Mangaliei nu?“

ro

28 Jun, 2023 15:13 9185 Marime text


foto cu rol ilustrativ Un constănțean ne-a comunicat nemulțumirea lui vizavi de montarea pavelelor între sensul giratoriu de la intrare în oraș dinspre Agigea și fostul magazin Billa din KM4. 

Acesta este nemulțumit că nu au fost create casete pentru spații verzi, pentru plantare de copaci. 

Vă redăm în rândurile de mai jos nemulțumirile constănțeanului: 

„Vă rugăm să semnalați o problemă pentru cetățenii din zona de sud cu privire la reabilitarea bulevardului prin fonduri europene. Au început să monteze pavelele între sensul giratoriu de la intrare în oraș dinspre Agigea și fostul magazin Billa din KM4 și nu au fost create casete pentru spații verzi, pentru plantare de copaci. Poate treziți autoritățile și obțineți un punct de vedere până când bulevardul nu este finalizat si nu se mai poate schimba nimic.

De ce nu sunt create casete pentru copaci în această zonă unde este foarte mare poluare, trafic intens, nu poți merge pe trotuar pentru că nu există umbră, aerul este irespirabil? Această reabilitare nu ne îmbunătățește cu nimic viața. De ce pe Bulevardul Lăpușneanu s-au creat casete pentru spații verzi și pe Șoseaua Mangaliei nu, deși proiectul a fost realizat de aceeași firmă?.”, a scris constănțeanul supărat. 

Biroul de presă al municipalității a precizat pentru ZIUA de Constanța că pe tronsonul invocat nu sunt prevăzute spații verzi, însă există pe alte tronsoane din proiect.  

Citește și: Lucrări Constanța. Au început lucrările pe podul de la Doraly! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii