Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:54 08 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Muftiatul Cultului Musulman din România lansează o campanie pentru achizițioarea de tablete pentru copii

ro

06 May, 2020 11:46 1394 Marime text


Muftiatul Cultului Musulman din România a demarat de astăzi, 6 mai 2020, o amplă campanie prin care să fie achiziționate tablete pentru copiii care se află într-o situație delicată, din punct de vedere financiar.

„Educația...
Aceasta trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care oferă șansa de a privi cu încredere spre viitorul copiilor și tinerilor din ziua de azi. Pentru a veni în sprijinul elevilor defavorizați care nu au un minim necesar pentru a-și continua pregătirea școlară de acasă, începând din data de 6 mai 2020, Muftiatul Cultului Musulman din România lansează public apelul pentru campania: „O TABLETĂ ÎN SCHIMBUL UNEI MESE DE IFTAR, O ȘANSĂ PENTRU UN VIITOR MAI BUN”.

Scopul acestei campanii este de a achiziționa tablete pentru copiii din mediile defavorizate din România și este deschisă tuturor celor care doresc să se implice și să își ofere sprijinul.

Donațiile pot fi făcute în contul: RO08 BREL 0002 0017 9803 0101, beneficiar Muftiatul Cultului Musulman, special deschis pentru acest proiect.
După încheierea acestei campanii, Muftiatul Cultului Musulman din România în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării îi vor identifica pe elevii care au mai multă nevoie de acest sprijin și va achiziționa tabletele, care vor fi oferite instituțiilor școlare din comunitățile defavorizate.

Muftiatul Cultului Musulman din România adresează mulțumiri tuturor celor care se vor alătura campaniei, în numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozități, având convingerea că orice faptă bună va fi răsplătită de către Allah”, a transmis Muftiatul Cultului Musulman din România.

Ti-a placut articolul?

Comentarii