Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renault Clio a primit şi el o versiune Gordini

ro

20 Jul, 2011 15:37 1673 Marime text
clio.jpg
După Clio RS şi versiunile standard ale modelului de clasă mică primesc o ediţie Gordini. Renault modifică astfel look-ul versiunilor 1.6 benzină şi 1.5 diesel.

După succesul reportat de ediţia Clio RS Gordini, care a totalizat 27% din comenzile sub-compactului de performanţă, Renault s-a gândit să extindă influenţa "brandului său albastru" şi în gama fără pretenţii sportive. Astfel a luat naştere noul Clio Gordini, o ediţie specială a modelului de clasă mică, fără veleităţi sportive, doar cu un look şi o echipare ceva mai atrăgătoare.

Ediţia proaspăt lansată va putea fi comandată în două variante de caroserie, cu trei şi cinci uşi, sub capotă urmând să se adăpostească un motor pe benzină şi unul diesel. Este vorba despre unitatea de 1.6 litri 16 valve şi 128 de cai putere şi despre dCi-ul de 1.5 litri şi 105 cai putere.

Disponibil pe mai multe pieţe europene, Clio Gordini va fi caracterizat la nivel estetic de culoarea albastră a caroseriei, în deplin contrast cu dungile albe aplicate capotei şi acoperişului. Tot în culoarea albă sunt vopsite oglinzile şi o parte din bara faţă, în timp ce jantele din aliaj au aspect diamantat şi o dimensiune de 16 inch. Look-ul exterior este completat de o evacuare dublă şi de un kit aerodinamic nou.

La interior, clienţii vor primi un interior personalizat cu ajutorul unor cusături contrastante ale tapiţeriei, cu un volan îmbrăcat în piele şi inserţii argintii, cu un pedalier sportiv şi covoraşe personalizate. Nivelul de echipare al ediţiei include climatizare automată, sistem audio cu comenzi pe volan, navigaţie prin satelit Tom Tom şi cruise control.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii