Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercedes C63 AMG Coupé Black Series, confirmat oficial

ro

26 Jul, 2011 10:14 1979 Marime text

mercedes.jpgDupă ce au fost publicate pe Internet ‘'accidental'' fotografii cu modelul C63 AMG Coupé, a venit momentul în care Mercedes s-a decis să anunţe oficial informaţii şi fotografii legate de această maşină. Aşadar, pregăteşte aplauzele, tobele şi banii pentru ediţia C63 AMG Black Series, care este cireaşa de pe tortul clasei C.

Sub capota cu nervuri atât de evidenţiate încât pot fi observate şi de pe luna se află un motor V8 de - ai ghicit - 6.3 litri, in stare să îţi ofere 517 CP. Cuplat la o cutie de viteze AMG Speedshift MCT cu 7 trepte şi combinat cu una dintre cele patru setări electronice disponibile, te va ajuta să obţii un demaraj de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde.

Ca şi vechiul Black Series construit in 2006, Mercedes-Benz l-a echipat pe C63 AMG Coupé cu suspensii ajustabile sportive, frâne AMG ceramice, jante din titan cu dimensiuni diferite pentru faţă şi spate, pe care le-a incălţat cu pneuri de 255/35 R 19 si 285/30 R 19. Unitatea de control a fost imbunătăţită, pistoanele sunt şi ele noi, iar maşina a primit un sistem pentru răcirea uleiului cu 50% mai eficient in comparaţie cu versiunea standard C.

Mercedes-Benz mai ofera in premieră două pachete opţionale: Track Package si AMG Aerodynamic Package. Primul pachet include pneuri Dunlop şi un sistem de răcire suplimentar în deflectorul de aer din partea posterioară, in timp ce AMG Aerodynamic vine cu mai multe elemente realizate din fibră de carbon pentru exterior. Din punct de vedere vizual, noul membru care poartă numele Black Series beneficiază de o bară de protecţie frontală nouă, mai agresivă, cu ‘'guri'' de aerisire uriaşe, în timp ce spatele este garnisit cu ţevi de evacuare trapezoidale.

La interior, printre alte detalii C63 AMG Black Series se remarcă prin centurile de siguranţă roşii, volanul sportiv îmbrăcat in piele nappa şi un logo cu numele ediţiei speciale. Cusăturile roşii împreună cu inserţiile din fibră de carbon sunt prezente de asemenea. Vânzările pentru acest model vor incepe din ianuarie 2012, iar preţurile vor porni de la 115.430 de Euro in Germania.  

sursa: topgear.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii