Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea oficială va avea loc pe 24 iulie Imagini neoficiale cu Mercedes C63 AMG Black Edition

ro

11 Jul, 2011 00:00 1518 Marime text
Mercedes.jpg Constructorul german Mercedes se pregăteşte să lanseze pe piaţă noul C63 AMG Black Edition. Modelul german este aşteptat să-şi facă apariţia oficială pe 24 iulie, odată cu Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei. Dar aşa cum îi şade bine oricărui constructor consacrat, Mercedes a reuşit să "piardă" câteva poze cu viitorul C63 AMG Black Edition.

Aceste fotografii au făcut deja înconjurul lumii şi ne prezintă modelul constructorului din Stuttgart într-un garaj de pe circuitul francez Paul Ricard. Unele voci spun că viitorul C63 AMG Black nu va fi produs în număr limitat, iar preţul pentru un astfel de exemplar va ajunge undeva la 100.000 de euro. Ţinând cont că aceste poze nu trebuiau să fie publice, nu sunt însoţite de informaţii oficiale.

Există zvonuri care spun că noul model Mercedes va avea o masă redusă cu 20 de kilograme, iar V8-ul aspirat natural de 6.2 litri va dezvolta 517 cai şi 640 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h va fi realizat în aproximativ patru secunde. Fanii Mercedes vor avea două săptămâni de nelinişte până pe 24 iulie, dar poate că, oficialii din Stuttgart vor decide ca după această întâmplare nefericită să vină cu poze şi informaţii finale mult mai repede.

Mai multe imagini aici.

Sursa automarket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii