Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BMW a publicat un set de informaţii şi imagini complete ale noului Seria 6 Coupe Noul BMW Seria 6 Coupe are şi o variantă diesel

ro

02 Jul, 2011 01:54 1619 Marime text
bmw_seria_6.jpgDupă ce fratele său decapotabil a atras valuri de aprecieri, BMW Seria 6 Coupe renunţă astăzi la camuflaje şi se îmbracă în haine oficiale. Ajuns deja la a treia generaţie, Seria 6 Coupe adoptă aceleaşi linii de design ca cele ale cabrioletei, oferind însă un profil ceva mai bine închegat şi un portbagaj ceva mai mare, care poate înghiţi până la 460 de litri.

Comparativ cu vechea generaţie, noul Seria 6 Coupe a crescut cu 7.5 centimetri, dimensiune oglindită cel mai bine în interior, unde pasagerii de pe locurile din spate beneficiază de ceva mai mult loc. Lăţimea a crescut şi ea cu 3.9 centimetri.

Noul coupe vine disponibil alături de trei versiuni de motorizare, două pe benzină, regăsite şi pe fratele cabrio, şi un diesel. Toate beneficiază de cele mai noi evoluţii ale tehnologiei Efficient Dynamics şi de serviciile unei transmisii automate cu opt rapoarte.

Versiunea 640i şi dieselul 640d beneficiază, pe lângă start-stop, şi de o funcţie Eco Pro, care îmbunătăţeşte consumul şi emisiile. În premieră pentru Seria 6, BMW introduce şi tracţiunea integrală xDrive, disponibilă însă doar pe vârful de gamă 650i.

Clienţii vor putea opta pentru cele mai noi tehnologii bavareze, printre care Integral Active Steering, Driving Dynamic, Dynamic Damper Control şi Adaptive Drive. La interior pot fi regăsite lumini ambientale LED, ca şi cele frontale de altfel, sistemul iDrive, Active Cruise Control, Lane Departure Warning, cameră cu vedere la 360 de grade, Night Vision şi o mulţime de alte gadget-uri pe care le putem găsi şi în lista de opţionale a fraţilor Seria 5 şi Seria 7.

Noutatea în materie de motorizări o reprezintă dieselul de 3.0 litri şi 313 cai putere şi 630 de Nm. Rezursele îi permit coupe-ului să atingă 100 de km/h în 5.5 secunde şi să obţină un consum mediu de numai 5.5 litri/100 de kilometri.

Versiunile pe benzină, 640i şi 650i sunt deja familiare fanilor noului Seria 6, de pe varianta cabrio. Acestea oferă 320 respectiv 407 cai putere şi pot garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în 5.4, respectiv 4.9 secunde.

Imagini cu noul BMW seria 6 aici.

Sursa: Automarket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii