Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:35 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar pentru o mamă de doar 31 de ani „Nu vreau să-mi las copilul singur în această lume. Vreau să trăiesc!”

ro

12 Aug, 2015 13:48 3391 Marime text
Un apel umanitar a fost făcut pentru Geanina Lisenchi, diagnosticată cu o tumoare cerebrală malignă. Geanina este o mamă de doar 31 ani, care se luptă din răsputeri să trăiască și să nu-și lase fetița de şapte ani singură.
 
„Anul acesta a făcut a doua operație și a sperat până în ultima clipă că totul o să fie în regulă și că tumoarea, care apăruse între timp, va fi extirpată de tot. La doar trei luni de la a doua operație, în data de 8 iulie 2015, un nou RMN îi arăta că lucrurile nu evoluează deloc în favoarea ei. Tumoarea se dezvoltă cu repeziciune atât în interiorul creierului, cât și în exteriorul cutiei craniene. Are nevoie de a treia operație, iar suma de 60.000 de euro nu mai pare imposibil de strâns, mai ales că foarte mulți oameni s-au oferit să o ajute”, se precizează într-un comunicat.
 
Vestea a lovit ca un fulger pe Geanina: „Cum să mai reactionez când eu încă port urmele primelor două operații și mi se spune că trebuie să mă operez cât mai urgent ca să-mi salvez viața? Îmi doresc să fiu mamă, soție, prietenă, îmi doresc să mă pot bucura de cuvintele fetiței mele care îmi spune câtă nevoie are de mine pe această lume, îmi doresc să trăiesc. Sunt momente în care corpul nu mă mai ascultă, când fricile de tot felul își fac apariția și, totuși, o forță mult mai puternică îmi spune să mă ridic și să lupt”, a declarat Geanina Lisenchi, diagnosticată cu tumoare cerebrală gradul III.
 
În sprijinul Geaninei a intervenit și Asociația „Salvează o inimă”, care a demarat o campanie națională pentru strângerea fondurilor necesare pentru tratamentul și intervenția chirurgicală programată în Germania, la Clinica INI din Hannover. O putem ajuta să trăiască și să-și crească îngerașul, donând pe website-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/geanina-lisenchi/ sau direct în conturile bancare ale tinerei mame: RO86BTRLEURCRT0073429701 (Euro) și RO88BTRL02401201734297XX (Lei).

Ti-a placut articolul?

Comentarii