Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul "Nu stiu"

ro

29 Jan, 2008 00:00 1142 Marime text
Aurelian Arghir, consilier municipal al PSD, si, totodata, responsabil cu imaginea partidului, a fost si el luat prin surprindere de continutul convocatorului sedintei. "Buget, PUD-uri, sunt multe. Mie mi se pare cel mai important bugetul. Toate care privesc dezvoltarea orasului mi se par importante. Pai hai sa citim... O sedinta de consiliu de-aia este importanta pentru ca se voteaza lucruri importante pentru cetateni", a spus el. La insistentele noastre de a ne enumera cateva proiecte mai importante, Arghir s-a dat batut intr-un final: "Nu stiu. Asta ai vrut sa auzi, nu?".

"Toate sunt importante!"

Democratul Danut Moisoiu explica faptul ca toate proiectele sunt importante, "inclusiv PUD-urile si PUZ-urile pentru particulari pentru ca lumea vrea sa investeasca si asteapta aceste aprobari". "Mai sunt rectificari de buget, modificari de hotarari, introduceri a noi spatii si terenuri. Toate sunt importante. Sunt 50 de proiecte pe ordinea de zi si, sincer, am studiat numai vreo 30, care ma interesau in mod direct si la care am dat avize", a mai adaugat Moisoiu. De aceeasi parere a fost si colegul sau de partid, Constantin Chirila. Numai ca acesta a uitat un proiect, spunand ca ordinea de zi contine doar 49. "Bugetul este cel mai important. Sunt multe importante, dar bugetul mi se pare cel mai important. Nu stiu exact cate proiecte avem pe ordinea de zi, dar nu cred ca este foarte important aspectul asta. Stiu ancheta dumneavoastra, insa cine a declarat ca aprobam case in curtile noastre inseamna ca nu s-a documentat si ca nici pe la comisii nu vine", s-a rastit putin Gabriel Valentin Pirvulescu, membru al partidului Social-Democrat.

Un presedinte de sedinta prins in offside

Consilierul local Gheorghe Stoica (PSD), presedintele sedintelor Consiliului Local, nu a putut enumera decat doua proiecte la zi, cel referitor la oraselul lacustru, stiut de toata lumea si cel cu dezafectarea liniilor de tramvai. In rest... lapsus total. "Astazi, avem in principal rectificari de buget. Altele... PUD-uri, pentru reabilitari avem, pentru oraselul lacustru avem, pentru... tramvaie, inlocuirea la tramvai. Deja se lucreaza in oras la liniile de tramvai. Probleme care aproape sunt curente, dar chestii deosebite nu, dar cred ca o sa-l propunem astazi cetatean de onoare pe domnul Dida", a ingaimat consilierul.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor} {autor} Corina SAMOILA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii