Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrarile la cantina Liceului Sanitar sunt in toi

ro

09 Oct, 2009 02:41 4949 Marime text
cap_5_1.jpgPână la sfârşitul lui noiembrie 2009, directorul firmei speră să termine lucrările pentru a putea avea şi primii clienţi

Societatea Arimex Comexim 2000 Bucureşti, firma de catering care s-a făcut cunoscută în rândul constănţenilor prin profesionalismul de care dă dovadă, executând meniuri diversificate pentru bolnavii din Spitalul de Boli Infecţioase şi secţiile exterioare ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, îşi extinde afacerile.

De la începutul lunii septembrie, echipa lui Petre Preda munceşte la reabilitarea clădirii în care a funcţionat odată cantina Liceului Sanitar. Iar până la sfârşitul lui noiembrie 2009, directorul firmei speră să termine lucrările pentru a putea avea şi primii clienţi. „Am consolidat clădirea, pentru că mai avea puţin şi se prăbuşea. Am înlocuit instalaţiile de canalizare, cele termice şi electrice. Am reparat acoperişul, am izolat pereţi, am pus pavele, flori, vom construi şi o troiţă în curte. Am făcut totul de la zero", a declarat acesta.

Firma de catering pe care o conduce are în Constanţa doar contracte cu Spitalul de Boli Infecţioase şi cu secţiile exterioare din Spitalul de Urgenţă. Contractul nu-i permite să livreze produse altor unităţi, tocmai de aceea şi-a extins afacerea şi a închiriat spaţiul fostei cantine de la Liceul Sanitar, în care a investit 500.000 euro. Cine a fost internat vreodată în unităţile sanitare cu care au contract cei de la Arimex Comexim 2000 Bucureşti ştiu că se poate servi mâncare ca acasă, chiar şi atunci când te afli pe un pat de spital.

cantina.jpgManagerul firmei de catering doreşte să-şi dezvolte afacerea pe linia de livrare la domiciliu şi spune că, pentru început, şi-ar dori să colaboreze cu grădiniţele, alte spitale, şcoli şi, de ce nu, unităţi militare. Preţurile vor fi, bineînţeles, avantajoase şi ca să-şi asigure clienţii de profesionalismul cu care îşi face munca echipa sa, el va lansa o pagină de Internet cu imagini live din bucătăria cantinei. Potrivit acestuia, dacă un client va dori să se asigure că ingredientele folosite la realizarea felului de mâncare pe care l-a ales sunt proaspete, va putea urmări on line cum îi este preparat produsul. „Eu nu am nimic de ascuns", adaugă Petre Preda.

De asemenea, pe pagina de Internet pe care o pregătesc reprezentanţii Arimex Comexim 2000 SRL, vor fi publicate poze cu felurile de mâncare care pot fi comandate, iar managerul firmei promite că, dacă produsul din poză nu va fi similar cu cel primit acasă, i se vor returna banii.

Preţurile pentru realizarea serviciilor de catering sunt realmente mici, variând de la 5 la 10 lei pe meniu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii