Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 26 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mariana Gâju a depus jurământul. Se constituie CL Cumpăna

ro

24 Jun, 2016 11:22 3795 Marime text
La Cumpăna  a început ceremonia de validare a noului consiliu local cu intonarea imnului național. În prezența prefectului Adrian Nicolaescu se face prezenta aleșilor locali. Doi consilieri sunt absenți, dar s-a întrunit cvorumul necesar. Ședința este legal constituită. Prefectul județului Constanța a felicitat aleșii locali din Cumpăna. ”Este sedința solemnă în care se va reepecta o anumită procedură. Veți depune jurământul, la fel și doamna primar și va fi ales nun viceprimar din rândul dumneavoastră, dar se vor constitui și comisiile de specialitate”. a explicat reprezentantul Guvernului în teritoriu. Constantin Solomon e decanul de vârstă al consiliului și va fi secondat de Marius Dida și Elena Stamat, cei mai tineri aleși din CL Cumpăna.

La sedința solemnă sunt prezenți și  Elena Frîncu, foata șefa a sportului constănțean, dar și Fotini Teodorescu, șefa Dobrogea SA.

UPDATE ora 11.41

Sedința va fi condusă de Aurel Ilioui. Acesta va conduce sedintele de consiliu local în  urmatorelele trei luni. Consiliul Local Cumpăna are în componență 13 membri PSD și patru din partea PNL.

 Acum depune jurmantul primarul reales pentru cel de-al cincilea mandat, Mariana Gâju. La învestire este prezent generalul Constantin Zeca, colonelul Ciobanu, Adrian Crăciun de la Zona Metropolitană Constanța, Carmen de la Crucea Roșie - filiala Constanța, Petre Dinică de la DGASPC Constanța, directorul Casei de Pensii Constanța, Cristinha Samoilă, precum si mai.multi reprezentanti ai societăților comerciale de pe raza comunei Cumpăna.

Urmează alegerea, prin vot secret, a viceprimarului. Singura propunere pentru această funcție este Florin Neagu, membru PSD. Neagu a mai deținut această funcție și în mandatul 2012-2016. Acesta a fost validat cu unanimitate de voturi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii