Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Preşedinţii secţiilor de votare spun că este „cea mai proastă organizare din ultimii ani” (galerie foto+video)

ro

06 Jun, 2016 08:06 3387 Marime text
Şi la această oră, preşedinţii secţiilor de votare aşteaptă să predea buletinele de vot.
 
Sunt nemulţumiţi de condiţiile în care stau de azi noapte. Nimeni nu se interesează de ei, deşi sunt nemâncaţi şi nedormiti de ieri dimineaţă de la ora 5.00. Mai mult preşedinţi au declarat că este cea mai proastă organizare din ultimii ani. La asta se adaugă eventualele greseli din procesele verbale, care prelungesc timpul de aşteptare.

Oamenii spun că în intervalul orar 1.00 şi 3.00 azi noapte aproximativ 30 de persoane au reuşit să predea şi să valideze procesele verbale la BEJ Constanţa.

Unii dintre ei au fost nevoiţi să se învoiască de la serviciu pentru că astăzi nu au cum să ajungă la locul de muncă, asta în condiţiile în care ei nu sunt plătiţi din banii alocaţi de stat pentru organizarea alegerilor. Primesc 86 lei pe zi şi sunt pontaţi doar şase ore.

Conform programării făcute încă de ieri, au ajuns, la ora 7.30, preşedinţii secţiilor de votare din Comana, Chirnogeni şi Seimeni.

Toate imaginele din galeria foto cu preşedinţii secţiilor de votare sunt surprinse în sala Remus Opreanu pe scări, afară, şi pe scările interioare ale Palatului Administrativ.

UPDATE 3, ora 9.40

„La toate secţiile de votare au fost câte doi membri de la fiecare partid. De la PSD, PNL, ALDE. Eu am fost la 160. Fiecare a cerut proces verbal. Am pierdut foarte mult timp. Fiecare proces verbal trebuie scris de mână”, a spus locţiitorul secţiei de votare nr. 160 din Constanţa.

UPDATE 2, ora 9.27

La Biroul Electoral Municipal s-a ajuns la secţia de votare 133 din 215 la nivelul întregului municipiu. După venirea presei, lumea zice că a mai crescut ritmul de prelucrare.

UPDATE 1, ora 8.56

Menţionăm că preşedinţii secţiilor de votare aşteaptă se intre la Biroul Municipal Constanţa.
 
În ceea ce priveşte capitolul organizare, la BEJ preluarea proceselor verbale se face mult mai bine, însă sunt probleme în documentele respective. Pe de altă parte, la Biroul Electoral Municipal sunt mai multe probleme, acolo oamenii stau nedormiţi şi nemâncaţi de azi-noapte.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii