Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:44 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele AEP – „Proces electoral transparent, în condiții de deplină corectitudine”

ro

04 Jun, 2016 20:34 774 Marime text
Președintele Autorități Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a adresat o scrisoare deschisă  cetățenilor referitoare la alegerile locale ce vor avea loc mâine. Vă prezentăm integral documentul integral transmis de președintele AEP.
 

„Stimați cetățeni,
Alegerile locale care vor avea loc mâine reprezintă, atât pentru Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) în calitate de instituție care își concentrează resursele pe organizarea și desfășurarea în condiții de maximă transparență și corectitudine a procesului electoral, cât și pentru cetățeni, beneficiarii eforturilor noastre, un moment de o importanță deosebită.
Ziua de 5 iunie 2016 marchează nu doar stabilirea viitoarei configurații a organismelor decizionale de la nivel local, ci și primele alegeri organizate în baza unei legislații electorale modificate substanțial în anul 2015.
Avem convingerea că demersurile Autorității Electorale Permanente pentru asigurarea unui proces electoral transparent, în condiții de deplină corectitudine, alături de conștiința și responsabilitatea civică a fiecărui cetățean față de comunitatea din care face parte, vor reprezenta argumente suficient de importante pentru a vă prezenta la vot duminică.
Prezența voastră, a tinerilor, în număr cât mai mare la urne la alegerile din 5 iunie constituie un prim factor de responsabilizare a celor cărora le delegați puterea de decizie, reprezentând totodată un indiciu relevant cu privire la faptul că sunteți deciși să vă implicați activ în viața comunității.
Autoritatea Electorală Permanentă vă încurajează să vă exercitați dreptul de vot, duminică, încondiții de legalitate și corectitudine, pe care instituția noastră le promovează constant prin întreaga sa activitate.”

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii