Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO USR PLUS Constanța, declarații după anunţarea exit poll-ului

ro

27 Sep, 2020 21:41 4355 Marime text

La ora 21.00, a fost anunţat exit poll-ul pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, potrivit căruia, pentru Constanța, Stelian Ion ar avea un procent de 29% și se află în fruntea clasamanetului, la egalitate cu Vergil Chițac-29%.

La aflarea rezultatului, Stelian Ion, candidatul USR PLUS Constanţa pentru funcția de primar al oraşului, a declarat că:

Suntem în fața unui moment istoric! În Constanța scriem istorie! Smulgem acest oraș din mâinile unor mafioți care ne -au ținut în subdezvoltare timp de 20 de ani. Ne-am luptat într-o campanie cu doi coloși care au încercat să ne strivească, dar constănțenii, în fața cărora mă înclin și cărora le mulțumesc din suflet, au decis să scape orașul ăsta de mafie. De o mafie PSD-istă și, veți vedea mâine, după ce se vor număra voturile, și de interesele dubioase ale unor moguli care au făcut tot posibilul să schimbe rezultatul alegerilor astfel încât Constanța să fie un oraș sufocat. Vă mulțumesc, dragi constănțeni, echipa aceasta tânără, frumoasă, competentă, cu care vom face Constanța un oraș european, curat, civilizat, îndreptat către viitor, veți vedea că are această forță, să schimbe lucrurile în bine aici”, a declarat Stelian Ion.

Potrivit rezultatului exit-poll anunțate la ora 21.00 la Constanța rezultatele ar fi următoarele:

Stelian Ion 29%;
Vergil Chițac-29%;
Decebal Făgădău- 23 %.



Citește și: Constanța exit poll. Rezultate alegeri locale 27 septembrie 2020
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii