Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:33 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 LIVE TEXT&VIDEO - Candidatul USR Plus, Stelian Ion, în drum spre Primăria Constanța

ro

13 Sep, 2020 12:05 991 Marime text

  •  Candidatul USR Plus, Stelian Ion, în drum spre Primăria Constanța
Candidatul USR PLUS, Stelian Ion, susține o conferință de presă chiar în fata sediului primăriei Constanța, locul pe care, după 27 septembrie, deputatul speră să îl transforme într-un locul său de muncă pentru următoarii patru ani. Stelian Ion este pe locul 8 pe buletinul de vot la alegerile locale din 27 septembrie a.c.

UPDATE 1

"Au trecut 20 de ani, am așteptat să vină cineva și să schimbe lucrurile în acest oraș. Am ajuns unul dintre cele mai subdezvoltate orașe, ne e rușine când ne uităm la celelalte orașe din țară. De aceea lansez un mesaj către constănțeni, dacă vrem să schimbăm ceva, trebuie să ne implicăm și în politică. După 20 de ani, mai sunt 15 zile în care ne concentram eforturile și să le transmitem constănțenilor că putem schimba lucrurile în acest oras", afirma candidatul USR Plus.


UPDATE 2

Stelian Ion spune ca exodul către alte orașe trebuie sa înceteze. "S-a tot spus ca nu avem experiență, ca experiență pesedisti, asa cum e ea, trebuie sa continue. Experiența lor au sărăcit orașul, au adus o data cu ei, corupția. La fel și PNL, care a făcut timp de 20 de ani blat cu PSD, au afaceri împreună, iar în Consiliul Local își rezolva interesele", mai spune candidatul USR Plus. Astăzi, Stelian Ion vorbește despre ce va face în primul an de mandat.

UPDATE 3

"Auditul intern este primul pas, fie că vorbim despre contracte, litigii sau achiziții publice. Avem nevoie sa vedem ce se întâmplă în aceasta instituție, lipsită de transparență. Începând cu site-ul primăriei. În primele doua luni de mandat, vom elabora documentația pentru a angaja o firmă de audit", anunță Stelian Ion. Totodată va fi analizată activitatea directorilor și funcționarilor primăriei.

UPDATE 4

"Vom reorganiza primăria. Nu putem continua așa. Vom analiza serviciul de salubrizare împreună cu societatea care prestează acest contract pentru îmbunătățirea activității. De asemenea, chestiunea terenurilor retrocedate va fi în atenția noastră. Vom crea un departament juridic profesionist", mai spune Stelian Ion.UPDATE 5
Registrul spațiilor verzi va fi evaluat, mai anunță echipa USR Plus pentru Primăria Constanța. Verificarea PUZ - urilor care au fost atacate în instanță este un alt obiectiv. Nu în ultimul rând, echipa USR Plus vrea să propună o strategie de dezvoltare a orașului, care să stea la baza PUG.

UPDATE 6

"Fac un apel către Decebal Făgădău să nu semneze contractul pentru viitorul PUG pe genunchi, înainte de data alegerilor. Este nevoie de o strategie înainte sa întocmim PUG - ul", mai afirmă Stelian Ion. Nu în ultimul rand, candidatul USR Plus anunță înființarea unui departament solid pentru atragerea de fonduri nerambursabile și creșterea gradului de pregătire a funcționarilor care se ocupa de achiziții publice și de management financiar.UPDATE 7

Pe parte de politici publice, este de nevoie de o strategie de gestionare a deșeurilor, funcționarea politiei locale, șamd, a conchis Stelian Ion.

Mai multe detalii despre programul candidatului USR Plus, citiți aici:www.stelianion.roComandat de USR PLUS , filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200251

Ti-a placut articolul?

Comentarii