Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL), față în față cu alegătorii. Ce a descoperit candidatul în urma întâlnirilor cu constănțenii

ro

02 Sep, 2020 15:24 1297 Marime text
Constanța este un oraș cu mult prea multe probleme și cu mult prea mulți oameni supărați pe administrația publice locale. Este concluzia candidatului PPU-SL la Primăria municipiului Constanța, Horia Constantinescu, în urma primelor întâlniri pe care le-a avut cu alegătorii, în cadrul acestei campanii electorale.

„Parcul din cartierul Poarta 6 l-am descoperit în urmă cu luni bune, în primăvară, când am avut prima  acțiune de plantare. Zilele acestea am redescoperit un loc ce aduce mai degrabă a deșert., într-un cartier unde echipele de la salubrizare par că au uitat să treacă., cu mulți cetățeni supărați și neîncrezători în clasa politică, pe bună dreptate și cu argumente solide. Am luat loc lângă oameni și le-am ascultat supărările și nevoile. Pentru marea majoritate, cele 14 puncte din programul propus de mine aduc răspunsuri concise. Sper ca mulți dintre ei, să fi recăpătat în urma discuției, un strop  de speranță”, a declarat Horia Constantinescu.

În cursul acestei săptămâni, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța s-a aflat, alături de echipa sa în mai multe zone din oraș, printre care se numără cartierele Km 4-5 sau Parcul Gării.

„Cartierul Gării nu este nici el lipsit de probleme. Au fost momente frumoase pe care le-am petrecut în Parcul  de aici, unde am avut ocazia să întâlnesc niște oameni deschiși și hotărâți, Am dezbătut subiectul “CONSTANȚA” și am discutat despre oportunitățile dar și problemele din acest cartier dar și din oraș. Din păcate, toate aceste discuții le-am purtat într-un mediu nesigur. Toaletare copacilor este o problemă, mobilierul urban lasă de dorit, spațiul verde este neîngrijit iar Poliția Locală pare că a pierdut lupta cu amatorii de graffiti. Această zonă trebuia să fie prioritară, Este o poartă de intrare în Constanța și sincer, nu ne face deloc cinste. Am găsit soluții concrete, ușor de pus în aplicare și voi demonstra în scurt timp, cât de ușor este să îmbunătățești calitatea acestor spații. Trebuie doar să vrei”, spune Horia Constantinescu. 
 
Astăzi începând cu orele 19.15, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța, Horia Constantinescu se va afla în Parcul de la Casa de Cultură.

Cod mandatar: 21200022
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii