Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:04 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru Primăria Tuzla – „ Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru”

ro

13 Aug, 2020 00:00 2310 Marime text
  • Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru primăria din Tuzla, a transmis un mesaj pentru colegii de partid și susținători, care sunt intimidați de contracandidați
  • El a vorbit despre un sentiment care macină multă lume - frica
Bogdan Dicu, candidat pentru primăria Tuzla, din partea partidului Pro România, a lansat un mesaj prin intermediul platformelor de socializare, pentru a venit cu un gând bun și o încurajare pentru colegii săi de partid sau susținătorii săi care se simt intimidați de anumite tehnici de persuasiune din partea altor contracandidați.

Așadar, printr-un mesaj succint, a descris unul din sentimentele cu care ne confruntăm cu toții zi de zi, într-o oarecare măsură – frica. Mesajul lansat de candidatul de la Tuzla este susținut și de Mihai Oancea, candidatul Pro România pentru primăria din Agigea, cât și de Ionuț Motoi, candidat la primăria din Eforie.

„Frica este cel mai rău sentiment din viața noastră. Cei care conduc prin frică, intimidează, amenință și profită de poziția pe care o au pot fi înlăturați doar prin vot democratic - exercitat FĂRĂ FRICĂ.

Nu vă lăsați intimidați! Sunt mulți primari care cred, astăzi, că pot obține următoarele mandate amenințându-i pe oameni. Uneori se practică șantajul emoțional - "ți-am asfaltat; ți-am dat adeverințe, când ai avut nevoie", ai un foișor în curte pentru care nu ai cerut autorizație, nu te mai primesc în Primărie, etc. Dar primarul sau funcționarii primăriilor nu dau nimic de la ei. Nu sunt stăpânii localităților, nu sunt stăpâni de sclavi, iar alegătorul român nu este și nu trebuie să fie sclavul lor.

Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru, al tuturor. Este clar că toți cei care amenință astăzi, încercând să obțină voturi de la cetățeni prin frică pe care le-o induc, vor face același lucru și mai departe, dacă vor obține, astfel viitoarele mandate de primar.

Nu avem nevoie de frică și de oameni care vor să ne conducă destinele făcându-ne să ne fie frică! De fapt, lor trebuie să le fie frică. Pentru că ieșirea la vot a celor mulți pe care i-au amenințat le va putea lua dreptul de a folosi frica drept armă împotriva cetățenilor pe care ar trebui să-i servească, nu să-i amenințe”, a spus candidatul Bogdan Dicu.
Amintim că Bogdan Dicu va candida la Primăria Tuzla din partea Pro România Constanța. A făcut pasul din mediul privat în politică în 2016. Și-a ținut oamenii aproape, a fost loial, iar acum, loialitatea se întoarce cu încrederea unei candidaturi pentru o primărie cu o importanță ridicată în județul Constanța.


Citește și

#alegerilocale2020 Candidatul Pro România pentru Primăria Tuzla, Bogdan Dicu, despre somațiile de demolare a construcțiilor de pe plajă - „Culegem ce semănăm”

#alegerilocale2020 Interviu cu Bogdan Dicu, candidatul Pro România la Primăria Tuzla „Dacă noi nu reușim să ne schimbăm ca oameni, nu vom reuși să schimbăm nimic”

​LIVE VIDEO Pro România își anunță candidații pentru primăriile Tuzla și Techirghiol (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii