Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) - „Votezi, deci exişti. Pe 26 mai alegem să existăm!“

ro

06 May, 2019 00:00 1440 Marime text
Pe 26 mai ne vom afla la răspântie: putem alege un model de ţară occidental sau un model de ţară putinist. Putem să stăm acasă şi să-i lăsăm pe alţii să aleagă pentru noi, sau putem alege să existăm, susţine deputatul USR de Constanţa Stelian Ion.
 
„Visez la o Românie cu un nivel de trai occidental, la o ţară cu oameni fericiţi, zâmbitori, mulţumiţi de viaţa lor, care nu-şi fac griji că nu au ce pune pe masă, că nu au posibilitatea să îşi ţină copiii la şcoală, că au şanse mici să scape cu viaţă din spitalele în care nu mai sunt medici şi în care colcăie bacteriile. O Românie în care este apreciată munca, nu furtul, în care este premiată ştiinţa de carte, nu analfabetismul. O Românie în care un pensionar poate trăi decent şi îşi poate îngriji bătrâneţea, rămânându-i câţiva bănuţi şi pentru a călători, la amurgul unei vieţi în care nu a făcut altceva decât să muncească. O Românie în care tinerii au şi alte planuri decât acela de a pleca de aici în căutarea respectului şi a unei vieţi mai bune pentru ei şi pentru copiii lor. O Românie în care fiecăruia îi este dat după merit.
 
Cred cu tărie că o astfel de Românie nu poate exista decât într-o Uniune Europeană puternică.
Avem nevoie de Europa, Europa are nevoie de noi. Europa ne ajută să aducem bunăstarea în România şi să respectăm valorile democratice, noi trebuie să ajutăm Europa să-şi păstreze unitatea şi să-si sporească forţa. Pe 26 mai putem trimite să ne reprezinte în Parlamentul European oameni curaţi şi competenţi. Pe 26 mai facem primul pas pentru a ne recâştiga ţara capturată de lichele, de analfabeţi şi de mafioţi. Pe 26 mai alegem să existăm!”, susţine deputatul de Constanţa.
 
 
Material la comanda USR PLUS, cod unic de identificare: 41190006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DRAGULIN DORU 02 Jun, 2019 19:25 DIN 26 MAI NU MAI EXISTAM CA POPOR. CAT TIMP VOTUL REAL AL CETATEANULUI SI ALEGEREA SA REALA LA VOT NU ESTE RESPECTATA NU EXISTAM CA POPOR.