Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi în care constănțenii mai pot completa chestionarul pentru actualizarea PUZ Palazu Mare

ro

20 Aug, 2023 10:58 949 Marime text




În contextul demersului de informare a publicului, constănțenii sunt invitați să completeze chestionarul pentru actualizarea PUZ Palazu Mare inițiat de UAT municipiul Constanța, accesând link-https://forms.gle/VQYaN8dsWrVzUpfo9.
 
Chestionarul se adresează atât locuitorilor cartierului Palazu Mare, cât şi celor interesaţi de cartier.

Documentația PUZ are ca obiectiv principal propunerea unei zonificări funcționale în teritoriul situat între bd. Tomis și malul Lacului Siutghiol, delimitat de bd. Tomis, Lacul Siutghiol, incinta RAJA și limita UAT Ovidiu, în vederea actualizării și agrementării reglementărilor urbanistice în acord cu tendințele de dezvoltare ale zonei și cu dezideratele locuitorilor.

În prezent, documentația PUZ Palazu Mare se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ, vor fi evaluate disfuncțiile și vor fi identificate posibile măsuri de eliminare ori diminuare a acestora.

Chestionarul se poate completa până astăzi 20 august 2023.

Răspunsurile sunt anonime și vor contribui la procesul de actualizare a planului urbanistic zonal, urmând a fi contorizate, analizate și prezentate în etapele ulterioare de avizare a PUZ preliminar care va fi dezbătut public în anul 2024.

Citește și: 

Constănțeanul supărat. Între case au răsărit blocuri. Locuitorii din Palazu Mare cer suspendarea PUZ-ului din cartier și îi cheamă pe edilii orașului la discuții!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii