Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Primăria aprobă constituirea dreptului de superficie cu titlu oneros asupra imobilului teren pentru firma familiei lui Dumitru Ciote

ro

30 Oct, 2023 16:24 884 Marime text
foto: Pexels Consiliul Local municipal Constanța se întrunește în ședință marți, 31 octombrie 2023, iar pe ordinea de zi se află și un proiect ce vizează un teren de pe bulevardul I.C. Brătianu.
 
Este vorba de proiectul de hotărâre nr. 462/2023 privind constituirea dreptului de superficie cu titlu oneros asupra imobilului teren în suprafață de 565 mp, situat în municipiul Constanța, B-dul I.C. Brătianu nr. 28, în favoarea Company Cyote SS S.R.L.
 
Conform raportului de evaluare din 2023, întocmit de AEC Consulting SRL, valoarea chiriei este în cuantum de 3.790,585 lei – valoare lunară, pentru imobilul situat în municipiul Constanța, pe bd. IC Brătianu nr. 28,.

Extragem din Regulament următoarele idei principale:
  • Dreptul de superficie se constituie în baza unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Constanța pentru fiecare teren în parte , se aprobă raportul de evaluare , precum și cuantumul prestație titularului dreptului de superficie.
  • Dreptul de superficie se constituie pe o perioadă de 10 ani și poate fi reînnoit pentru perioade succesive de câte 10 ani , fără ca durata totală a contractului să depășească 49 de ani.
  • Contractul de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros se perfectează în formă autentică și se înscrie în cartea funciară
  • În caz de vânzare a nudei proprietăți (n.r. adică primăria vinde terenul) , beneficiarul dreptului de superficie are drept de preemțiune.
Company Cyote SS SRL
 
Firma este fondată în anul 1994, iar conform termene.ro, s-a raportat un singur salariat, un profit de 38.629 lei, la o cifră de afaceri de 56.248 lei. Sediul social al firmei este pe strada Ștefan cel Mare nr. 47A, din Constanța.
 
Asociați sunt Nastasia și Sirma Ciote, iar administratori sunt Dumitru și Stere Ciote.
 
Dumitru Ciote mai apare în Galeriile Ciote SRL, Cris-Mar Ciote SRL și Mirciote Perla Star SRL. Stere Ciote este asociat și în Cris-Mar Ciote SRL și Mirciote Perla Star SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Constanța încheie un contract de superficie cu titlu oneros. Iată ce înseamnă și ce vizează (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii