Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința CL Constanța Noi structuri și regulamente la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, proiect de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

ro

25 Dec, 2023 14:46 1030 Marime text
 

O ședință de Consiliul Local Municipal Constanța este programată pentru final de an, mai concret la data de 28 decembrie.

Printre proiectele de pe ordinea de zi a ședinței se numără și un proiect ce are în prim plan Direcţia Generale de Asistenţă Socială Constanţa. Este vorba despre proiect de hotărâre nr. 608/2023 privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa. Inițiatorul proiectului mai sus menționat este primarul Vergil Chițac.

Primarul propune o serie de schimbări în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța prin proiectul de hotărâre: aprobarea organigramei, statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare sunt printre subiectele principale, împreună cu înființarea unor noi structuri pentru a îmbunătăți serviciile sociale.

Vă prezentăm în rândurile de mai jos mai multe detalii despre proiectul propus la vot în ședința de consiliu:

Potrivit proiectului, se va aproba de către consilierii locali municipali, statul de funcții al Direcției generale de asistență socială Constanța, conform anexei nr. 2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Se aprobă și Regulamentul de organizare și funcționare al Direcției generale de asistență socială Constanța, conform anexei nr. 3, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

O altă aprobare vizează înființarea următoarelor noi structuri în subordinea Direcției protecție socială, cu atribuții specifice cuprinse în Regulamentul de organizare și funcționare al Direcției generale de asistență socială Constanța, astfel: Centrul de zi de asistență și recuperare Sfântul Efrem cel Nou; Centrul de zi de asistență și recuperare Sfântul Dionisie cel Mic; Centrul de zi de asistență și recuperare Sfântul Spiridon; Centrul de zi de asistență și recuperare Sfântul Nicolae.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În secțiunea Documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate.



Citește și:


Licitații ConstanțaProtecția Copilului cumpără GPL cu până la 1,22 de milioane de euro, pentru centralale din unitățile subordonate(DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii