Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat consultarea publică a regulamentului de organizare a parcărilor publice din municipiul Constanța. Care sunt cele mai importante prevederi?

ro

16 Feb, 2021 00:00 4897 Marime text
s a incheiat consultarea publica a regulamentului de organizare a parcarilor publice din municipiul constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adam Camelia 22 Feb, 2021 10:13 In parcarea blocului unde locuiesc ,doua locuri le detine o vecina de peste 70 ani (care nu conduce autovehicul), al carei sot a decedat, a vandut masina, iar nora sa detine un loc si locuieste in strainatate. Vecina este foarte deranjata daca parcheaza cineva pe aceste locuri. Am sesizat la serviciul ,,parcari" si ..degeaba. De ce sa mai faca verificari in teren daca banul oricum intra la buget. Noi ramanem cu vrajba intre vecini. Normal ,anual trebuie sa depunem cereri pentru reinnoirea autorizatiilor, asa cum procedam acum cativa ani , dar ar avea de lucru cei de la primarie....
  • Profesor 16 Feb, 2021 08:04 Inteleg ca pentru a-mi parca masina în zona unde locuiesc, licitez. Si in licitație intra un alt personaj, vecin sau nu. Sau mai mulți. Un om modest financiar nu are nici o șansă! Asta este o discriminare de zile mari, de încălcarea drepturilor omului, o invitație la ura și dușmănie intre semeni, la inegalitate sociala și civilizație. Ma intreb: ce minte bolnava a mai scornit asa ceva, și pana unde s-a gândit acela sa ducă licitația. Sa ne ferească Dumnezeu de asa administratori ai urbei noastre!