Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:28 30 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultarea publică s-a încheiat. PUD-ul inițiat de Danadi SRL pentru restaurantul “Casa Românească”, din staţiunea Mamaia, ajunge în Consiliul Local Municipal (documente)

ro

13 Aug, 2020 00:00 1792 Marime text
  • Primăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului pentru Planul Urbanistic de Detaliu - imobil P+1-2E alimentație publică și cazare - Stațiunea Mamaia, zona Melody Cazino Castel
  • Restaurantul “Casa Românească”, situat în staţiunea Mamaia se va trasforma în P+1-2E , cu funcțiune alimentație publică și cazare 
  • Societatea Danadi SRL, initiator PUD a obținut încă din luna august 2019, certificatul de urbanism nr.2827 în vederea elaborării documentației
  • Pe tot parcursul derulării procesului de informare și consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propusePrimăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului pentru Planul Urbanistic de Detaliu - imobil P+1-2E alimentație publică și cazare - Stațiunea Mamaia, zona Melody Cazino Castel - număr cadastral 205170, inițiator SC Danadi SRL.

Societatea a obținut încă din luna august 2019, certificatul de urbanism nr.2827 în vederea elaborării PUD-ului.
În data de 03.07.2020 beneficiarul a demarat procedura informării și consultării publicului privind Planul Urbanistic de Detaliu - "imobil P+1-2E alimentație publică și cazare - Stațiunea Mamaia, zona Melody Cazino Castel - " prin depunerea planului de situație cu numerele poștale în vederea notificării proprietarilor limitrofi.

Beneficiarul a depus anunțul privind consultarea asupra propunerilor preliminare PUD înregistrat cu nr. 101731/03.07.2020 și fotografiile cu amplasarea panoului pe teren.
Anunțul privind consultarea asupra propunerilor preliminare PUD a fost postat pe pagina de internet a Primăriei pentru o perioada de 15 zile (03.07.2020-18.07.2020) conform adresei nr. 101734/03.07.2020.

Conform anunțului de consultare, cetățenii interesați au fost invitați să consulte documentația de urbanism disponibilă pe site-ul Primariei municipiului Constanța.
Prin adrese au fost notificați proprietarii parcelelor vecine cu privire la elaborarea PUD, fiind transmise 2 notificări către aceștia.

 

Rezumatul problemelor, observaților sau rezervelor exprimate de public pe parcursul procesului de informare consultare:

Pe tot parcursul derulării procesului de informare și consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse, vezi secțiunea “documente”.

 

Despre Danadi SRL 

Danadi SRL, cu sediu social în Mamaia, zona Cazino, a fost înfiinţată în anul 1994 şi are ca activitate principală „restaurante”. Asociatul unic şi administratorul firmei este Mădălin Mihai Ticu.
Ticu, fost membru PRM, a deținut în anul 2012 calitatea de membru CA al RAJDP Constanţa. Pe societatea Danadi SRL funcționează Restaurantul “Casa Românească”, situat în staţiunea Mamaia.

Pe aceeași firmă, omul de afaceri mai deține tot în stațiunea Mamaia și hotelul Splendid.


Citește și:

Un fost PRM-ist își modifică afacerile din zona Melody, stațiunea Mamaia. Este vizat restaurantul “Casa Românească” (document)

Cu acordul Primăriei Constanța Un fost administrator în CA al RAJDP supraetajează o vilă turistică din Mamaia

Prim-vicepresedintele PRM isi dubleaza hotelul (galerie foto) 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii