Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria demarează procedura de selecție de proiecte nonprofit în domeniile cultural și social. Câți bani au fost alocați?

ro

12 Mar, 2020 00:00 1555 Marime text
 
Primăria Constanța deschide procedura de selecție de proiecte nonprofit de interes general din domeniile cultural și social. Primăria Municipiului Constanța își propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2020 din bugetul propriu al municipiului Constanța, pentru procedura de selecție de proiecte nonprofit de interes general din domeniile cultural și social.
 
Temeiul legal: Legea nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general și Ordonanța Guvernului nr.51/1998 privind îmbunătățirea sistemului de finanțare a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale.
Criteriile stabilite nu pot fi schimbate pe toată durata de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de finanțare nerambursabilă. Valoarea fondurilor financiare solicitate și ofertate este fermă pe toată durata contractului.
 
Pentru susținerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniul cultural, bugetul alocat sesiunii de selecție este de 1.500.000 de lei. Cuantumul maxim de finanțare pentru un proiect: 300.000 de lei.
 
Pentru susținerea proiectelor nonprofit de interes general din domeniul social, bugetul alocat sesiunii de selecție este de 150.000 de lei. Cuantumul maxim de finanțare pentru un proiect: 75.000 de lei.
 
Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte din domeniile cultural și social va fi întocmită în conformitate cu Regulamentul de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța care poate fi descărcat online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro.
 
Toate ofertele vor fi evaluate de către comisia de evaluare și selecție conform grilei de evaluare valabilă pentru domeniile cultural și social. Pentru a fi declarată admisă și a obține finanțare nerambursabilă, o ofertă trebuie să întrunească un număr minim de 60 de puncte. Finanțarea se va acorda în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, în cuantumul solicitat de către ofertant, dar nu mai mult de cuantumul maxim stabilit pentru un proiect.
 
Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect din domeniile cultural și social: 13.04.2020, ora 16:00. Proiectele depuse pentru domeniul cultural se vor deschide începând cu data de 21.04.2020, ora 12:00,în prezența membrilor comisiei de evaluare și selecție a proiectelor, iar proiectele depuse pentru domeniul social se vor deschide începând cu data de 24.04.2020, ora 12:00, în prezența membrilor comisiei de evaluare și selecție a proiectelor. Perioada estimată de evaluare și selecție a proiectelor este 21.04.2020 –15.05.2020.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii