Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 26 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Iată cu ce se ocupă Florin Tudor Gavrilă, în lipsa veniturilor de la Radionav (documente)

ro

04 Aug, 2014 00:00 3777 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, dar şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2013. Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate, conform legii, declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor judeţeni, aferente anului fiscal încheiat. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa va prezenta în fiecare zi averea şi interesele declarate de aleşii judeţeni.

Potrivit declaraţiei de avere, democrat-liberalul Florin Tudor Gavrilă, aflat la primul mandat de consilier în cadrul CJC, deţine, din anul 2002, un teren agricol de 3,5 hectare în comuna Crucea, judeţul Constanţa, dobândit prin moştenire. La capitolul „Clădiri“, în declaraţia lui Gavrilă figurează un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 32 mp, dobândit în 1996 prin moştenire, dar şi o casă de locuit, de 337 mp, cumpărată în anul 2002.

Cât despre bunurile mobile, consilierul judeţean PDL deţine un autoturism marca Subaru Forester, fabricat în 2005, dobândit prin cumpărare. Florin Gavrilă nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite bancare sau datorii. Deţine însă o jumătate din numărul părţilor sociale la SC Data Net SRL, a căror valoare totală la zi este de 30.000 de lei.

Venituri şi interese de consilier

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, consilierul judeţean a încasat un salariu de 6.296 de lei de la SC Data Net SRL. De asemenea, soţia sa, Coca Gavrilă, a câştigat de la aceeaşi societate un salariu de 4.516 lei. Cei doi au obţinut şi venituri din cedarea folosinţei bunurilor, mai exact câte 6.300 de lei din închirierea unui sediu către aceeaşi SC Data Net. Tot aici regăsim şi alocaţia unuia dintre copii, în valoare de 504 lei, precum şi indemnizaţia de 10.320 de lei ridicată de la CJC. Până anul trecut, în declaraţia de avere figura şi venitul încasat de la CNRN Radionav SA (14.431 de lei fiind ultimul venit menţionat). Referitor la interesele consilierului judeţean PDL, acesta are calitatea de administrator al SC Data Net SRL Constanţa. Nu în ultimul rând, el este secretarul general adjunct al PDL Constanţa.
Compania pe care o administrează alesul judeţean a fost înfiinţată în anul 1997 şi activează în domeniile cercetare, dezvoltare şi high tech. Potrivit Registrului Comerţului, compania are ca obiect „activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii