Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor despre medicii veniţi de la Floreasca, în frunte cu inculpatul Şerban din dosarul retrocedărilor - „Sunt meseriaşi oamenii" (document)

ro

24 Jan, 2012 20:00 3342 Marime text

Descarca document: cjc.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mimi 11 Feb, 2012 03:31 pe langa meseriasii pentru care s-au scos posturi si pentru care nu exista 42 de angajati plecati ar trebui sa vedeti ca vin si cu 6 asistenti medicali meseriasi adica inca 42 de angajati plecati .... in total 84 de disponibilizari ........ in conditiile in care constanta are cel putin 4 scoli postliceale si o facultate de asistenti medicali iar in bucuresti la spitalul de copii marie curie sunt posturi libere si nu se inscrie nimeni la concurs ...... ce li s-a promis acestor asistenti? de ce sunt buni doar veneticii si ai tai nu mai sunt buni? si din toti cei minunati care vin cel putin unul nu e din sp floreasca ci de la policlinica titan
  • Doc 26 Jan, 2012 17:43 "Meseriasi"? Este vorba de zugravi, instalatori ? ce titluri universitare au? ce carti sau articole de importanta medicala au scris? ce interventii chirurgicala in premiera au efectuat? NIMIC!!De ce investitii pentru desfasurarea activitatii noii sectii de ortopedie? Pana acum si chiar si acum cum functioneaza sectia? inghesuita, cu paturi in minus, cu aparatura invechita si cu o singura sala de operatie. Dotarile si modernizarile se fac doar cand sunt adusii "meseriasii"; ceilalti, bastinasii se pot chinui inca, nu? Cum s-a dat examenul de ocupare a posturilor? unde a fost publicat? cine a facut parte din comisie? Examenul din toamna trecuta, publicat, pentru ca nu s-au inscris cei doriti a fost anulat ca "nu e gata sectia", acum este gata? Si de ce vin 6 doctori? s-a marit sectia? nu, are acelasi numar de paturi; atunci? si reportul de 1/7, adica 1 nou angajat pentru 7 angajati plecati nu se pune in practica si pentru "meseriasi"