Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoționante la Cumpăna, județul Constanța Festivitatea de încheiere a anului școlar 2023-2024 (FOTO)

ro

21 Jun, 2024 20:12 3406 Marime text

Într-o atmosferă de sărbătoare și emoție, sala de festivități a Casei de Cultură din comuna Cumpăna a fost din nou neîncăpătoare la festivitatea de încheiere a anului școlar 2023-2024 a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”. Elevii, părinții și cadrele didactice au trăit momente de bucurie și mândrie, celebrând încheierea cu succes a unui an de studiu intens.

După un an de eforturi susținute, a venit timpul pentru ca elevii să culeagă roadele muncii lor. Un număr impresionant de 737 de elevi din clasele P-IV, cu medii generale de „Foarte Bine” și „Bine”, și 490 de elevi din clasele V-XII, cu medii generale peste nota 9, au fost răsplătiți cu diplome, cărți și cadouri oferite de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, împreună cu Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.

Cu mândrie deosebită, felicităm cei 50 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna care au obținut premiul de excelență, având media generală 10. De asemenea, aducem felicitări celor 97 de elevi cu medii între 9.75 și 9.99, care au primit premiul I, celor 100 de elevi cu medii între 9.50 și 9.74, care au obținut premiul II, celor 103 elevi cu medii între 9.25 și 9.49, premiați cu premiul III, și celor 143 de elevi cu medii între 9.00 și 9.24, care au primit mențiune.

Comparativ cu anul trecut, numărul elevilor premiați a crescut semnificativ, dublându-se numărul premiilor de excelență față de anul școlar 2022-2023. Aceste rezultate remarcabile reflectă un progres notabil la nivelul instituției noastre de învățământ.
Festivitatea a fost marcată ca în fiecare an de momentul emoționant al predării „Cheii Succesului” de către șefii promoției 2019-2023 de la clasele a XII-a și a VIII-a către șefii de promoție de la clasele a XI-a și a VII-a. Aceștia au susținut discursuri memorabile, inspirându-și colegii și oferindu-le sfaturi valoroase pentru viitor.

Ca în fiecare an, cei mai buni elevi vor avea oportunitatea de a participa în tabere școlare organizate de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în cele mai pitorești zone ale României.

Felicităm elevii, profesorii și părinții pentru rezultatele excelente obținute în acest an școlar. Vă dorim mult succes în anul următor și la examenele care se apropie!

Pe durata verii, elevii sunt încurajați să se relaxeze, să se distreze și să exploreze frumusețile țării noastre. De asemenea, sunt invitați să își hrănească mintea prin lectură, pentru că doar citind ne putem dezvolta intelectual.- au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna. 


Dragi elevi, bucurați-vă de vară, bucurați-vă de vacanță, dar mai ales bucurați-vă de copilărie! Copilăria este cea mai frumoasă vârstă!


Citește și:

CS Victoria Cumpăna, pe podiumul național la lupte pe plajă. „Ambiție! Determinare! Luptă! Suntem mândri de voi!“ (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii