Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:04 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe străzi din comuna Dumbrăveni, județul Constanța, vor fi asfaltate

ro

18 May, 2022 00:00 452 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Asfaltare străzile Salcâmilor, Viorelelor și Lalelelor în Comuna Dumbraăveni”
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei comunei Dumbrăveni, județul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Asfaltare străzile Salcâmilor, Viorelelor și Lalelelor în Comuna Dumbraăveni”, propus a fi amplasat în Comuna Dumbrăveni, strada Salcâmilor, Viorelelor și Lalelelor, Județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, județul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13,  şi la adresa titularului.
 
Reamintim că la finele anului 2021, Primăria comunei Dumbrăveni, județul Constanța, a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru execuție lucrări de asfatare strada Prunilor și Lămîiței din comună. Asfalt Dobrogea SRL a fost firma câștigătoare, iar valoarea finală a licitației este de 525.445,14 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Asfalt Dobrogea SRL va moderniza două străzi din comuna Dumbrăveni, județul Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii