Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Costinești se digitalizează cu bani din PNRR. Sistemul informatic integrat, furnizat de Integrisoft Solutions SRL (DOCUMENT)

ro

04 Apr, 2024 17:00 709 Marime text
  • Autoritatea publică locală Costinești a atribuit, pe data de 28 martie 2024, contractul „Furnizare sistem informatic intergat "societății Integrisoft Solutions SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 848035 lei.
  • Integrisoft Solutions SRL este controlată de asociații: Simionescu Matei, Integrisoft Team SRL, Trestianu Cristian și Simionescu Florian.
  • Administratorul firmei este Trestianu Cristian.
 
Primăria Costinești își va digitaaliza serviciile pentru un acces rapid la informații, la un proces de comunicare eficientizat și, nu ultimul rând, la economisirea resursei “timp” atât de importantă pentru contribuabil, cât și pentru funționarul public.
 
În acest sens, autoritatea publică locală a atribuit, pe data de 28 martie 2024, contractul „Furnizare sistem informatic integrat în cadrul proiectului «Digitalizarea serviciilor comunei Costinești» "societății Integrisoft Solutions SRL. Valoarea contractului atribuit este de 848035 lei.
 
Prin dezvoltarea infrastructurii TIC, în cadrul UAT Costinești se va obține debirocratizarea sistemului administrative ceea ce va conduce implicit la un acces rapid la informații, la un proces de comunicare eficientizat și, nu ultimul rând, la economisirea resursei “timp” atât de importantă pentru contribuabil, cât și pentru funționarul public. Dorința instituției de a-și îmbunătăți imaginea în ceea ce priveste serviciile oferite cetățenilor, modul de lucru intern (plimbarea între ghișee), modul de lucru offline/online, viteza de răspuns și nu în ultimul rând tehnologiile folosite, conduc la necesitatea obtinerii finanțării pentru a oferi un proces de digitalizare responsabilă construită în folosul comunității.
 
Achiziția se refera la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene. Este vorba despre Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

 
Despre Integrisoft Solutions SRL
 
 
Cu sediul social pe Șoseaua Pantelimon, nr. 26, Et. 1, București, firma a luat ființă în anul 1999 și desfășoară activități de editare a altor produse software.
 
Integrisoft Solutions SRL este controlată de asociații: Simionescu Matei, cu 40% din capitalul social,  Integrisoft Team SRL, cu 24% din capitalul social, Trestianu Cristian, cu 20% din capitalul social, Simionescu Florian, cu 16% din capitalul social. Administratorul firmei este Trestianu Cristian.
 
Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prin achiziții directe, 2.679 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bihor, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor București,  Direcția de Administrarea Patrimoniului Public și Privat,  Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Harghita, Municipiul Călărași, Orașul Comarnic, Comuna Dragalina și altele.
 
De la autorități publice din județul Constanța, societatea a obținut, rpin negociere directă, 153 de contracte.
 
În anul 2002, firma cu 44 de salariați a raportat o cifră de 22.720.760 lei și un profit de 728.247 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor adjudecate de societatea de la autorități publice din județul Constanța.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 

Citește și:
 
Integrisoft Solutions câștigă un nou contract de mentenanță fluxuri financiare de la Consiliului Județean Constanța

Cumpărări directe Constanța: O firmă din județul Satu Mare va dota cu mobilier școala și grădinița din comuna Topraisar (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Daf Trans 2000 SRL va încasa de la Primăria Eforie peste jumătate de milion de lei. Iată ce contracte a obținut (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii