Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgescu, în cărţi pentru Canalele Navigabile

ro

23 May, 2012 00:00 2385 Marime text
AdministratiaCanalelorNavigabile03.jpgDupă ce se zvonise că urma să fie numit director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, consilierul local PSD Daniel Georgescu se pare că va pune mâna pe o altă funcţie.

Surse din partid spun că scaunul pregătit pentru directorul Expertissa Constanţa ar fi, de fapt, cel de director general al unei alte companii naţionale, Administraţia Canalelor Navigabile. Pesedistul ar urma să îl înlocuiască pe pedelistul Valentin Ilie Zeicu, chiar dacă se zvoneşte că acesta din urmă ar lua calea Partidului Conservator numai pentru a-şi păstra scaunul. Totuşi, social-democraţii nu au de gând să atace fotoliile directoriale ale instituţiilor deconcentrate, decât în cazul în care democrat-liberalii îşi dau demisiile, ci doar pe cele ale companiilor naţionale.

Deja, pentru postul de şef al Autorităţii Navale Române se pregăteşte un USL-ist, Ovidiu Cupşa. Uniunea de la guvernare va mai „ataca" şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri. Din câte se aude, în urma ultimelor negocieri, poziţia de director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime le-ar reveni liberalilor, care îl susţin pe Constantin Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii