Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpără servicii de expertiză tehnică Consiliul Judeţean Constanţa vrea să demoleze două corpuri ale Policlinicii 2

ro

26 Jun, 2017 00:00 3523 Marime text
Consiliul Judeţean anunţă achiziţia directă din bugetul propriu de servicii de expertiză tehnică în vederea demolării corpurilor C1 (poartă) şi C2 (D+P+1E) ale imobilului Secţia Exterioară a Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa (Policlinica 2) din municipiul Constanţa, bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 4C, lot 1. În anunţ se specifică faptul că cele două clădiri, în suprafaţă construită desfăşurată de 1.814 mp, se află în stare avansată de degradare.
 
În vederea atribuirii contractului de expertiză tehnică, pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Ofertantului câştigător i se va solicita prezentarea certificatului constatator emis de ONRC la încheierea contractului, din care să rezulte că poate presta activităţi în domeniul contractului.
 
Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din HG nr. 395/2016. Autoritatea contractantă va elibera/restitui garanţia de bună execuţie conform prevederilor art. 42 din HG nr. 395/2016, actualizată.
 
Va fi declarată câştigătoare oferta cu preţul cel mai scăzut care îndeplineşte specificaţiile tehnice considerate obligatorii şi demonstrează capacitatea de îndeplinire a serviciilor. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 28.06.2017. Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele la adresa e-maillicitatii@cjc.ro.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii