Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii PNL Bola şi Gima au cerut conducerii Enel Dobrogea să includă în lista de investiţii solicitările primarilor din judeţ (document)

ro

17 Jan, 2018 00:00 2213 Marime text
În urma apelului iniţiat de consilierii judeţeni PNL Bogdan Bola şi Stelian Gima, mai multe primării din judeţul Constanţa au răspuns pozitiv şi au comunicat problemele cu care se confruntă localităţile lor în ceea ce priveşte distribuţia curentului electric.
 
Demersul aleşilor judeţeni, pornit la sfârşitul anului trecut, viza preîntâmpinarea unor situaţii de urgenţă în această iarnă privind căderile reţelelor de curent electric la nivelul judeţului.

Răspunsurile primarilor au fost centralizate şi depuse sub forma unei adrese către Enel Distribuţie Constanţa.
 
Potrivit unuia dintre iniţiatorii acestui demers, „problemele semnalate sunt multiple şi variate şi necesită găsirea unor soluţii concrete şi imediate din partea celor de la Enel: de la reţele de curent electric care nu sunt modernizate şi izolate de ani de zile (comuna Cerchezu, Lipniţa, Mircea Vodă sau Independenţa), la fluctuaţii şi căderi de tensiune frecvente (comuna Pantelimon, Seimeni, Poarta Albă sau oraşul Hârşova), până la nevoia urgentă de noi posturi de transformare electrică (comuna Ghindăreşti şi Tortoman, Constanţa, municipiul Mangalia şi Medgidia). De asemenea, răspunsuri am primit din partea autorităţilor locale din comuna Peştera, Topalu şi Albeşti“, susţine consilierul judeţean Bogdan Bola.

Acesta spune că problemele legate de iluminatul public în zona de sud a litoralului sau redimensionarea reţelelor i-au fost reclamate şi de simpli cetăţeni sau de consilieri locali. În solicitarea către conducerea Enel Distribuţie Dobrogea, cei doi aleşi PNL au cerut ca doleanţele primarilor din judeţ să fie incluse în planul de investiţii din acest an şi să se răspundă cu celeritate la apelurile venite din partea administraţiilor pe timpul sezonului rece.
 
Memoriul adresat conducerii Enel Dobrogea poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.

Citeşte şi:

Constanţa. Consilierii judeţeni liberali vor să medieze relaţiile dintre primării şi Enel în situaţiile de urgenţă din sezonul rece

Ti-a placut articolul?

Comentarii