Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

ro

21 Jun, 2022 00:00 1652 Marime text
  • Potrivit documentului, părțile semnatare nu își asumă obligații financiare în ceea ce privește Protocolul de colaborare
  • De asemenea, niciuna dintre părți nu va iniția activități sau acțiuni care implică responsabilități pentru cealaltă parte fără acordul acesteia și nici nu  va utiliza acest protocol în alte scopuri

 
Consilierii județeni se întrunesc în ședință ordinară pe 22.06.2022, de la ora 13.00.

Pe ordinea se zi se află și un proiect care prevede încheierea unui protocol de colaborare între Consiliul Județean Constanța și Arhiepiscopia Tomisului, vezi secțiunea „documente”.

Aleșii județeni urmează să își dea votul pe acest proiect care vizează inițierea în comun a unor activități, acțiuni, programe și proiecte de promovare care să asigure condiții favorabile de dezvoltare socială, culturală și educațională, mai ales pentru protecția persoanelor dezavantajate, precum și proiecte și acțiuni corelate cu nevoile existente la nivelul județului Constanța.

Potrivit prevederilor acestui protocol, realizarea obiectivelor va fi asigurată prin: dezvoltarea unui sistem comun de relaționare și sprijin, concepte de parteneriat și transparență.

Potrivit documentului, părțile semnatare nu își asumă obligații financiare în ceea ce privește Protocolul de colaborare.

De asemenea, niciuna dintre părți nu va iniția activități sau acțiuni care implică responsabilități pentru cealaltă parte fără acordul acesteia și nici nu  va utiliza acest protocol în alte scopuri.

Protocolul poate fi modificat pe parcurs însă numai prin act adițional.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Metoda PCR! Aparatul Consiliul Județean Constanța, supradimensionat și în acest mandat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii