Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:03 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru multifuncțional pentru persoanele vârstnice din Oltina, în locul Sălii de Sport din comună (document)

ro

23 Oct, 2018 00:00 429 Marime text
Primăria comunei Oltina a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract de achiziție de servicii de proiectare - faza DTAD, DTAC, DTOE, PT, DDE, CS, inclusiv asistența tehnică - pentru obiectivul „Centru multifuncțional de asistență socială pentru persoane vârstnice, Altinum, comuna Oltina, județul Constanța”. Atribuirea s-a făcut la data de 19 octombrie.
 
Serviciile vor fi prestate în două etape, astfel:
- etapa I – Elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului "Centru multifuncțional de asistență socială pentru persoane vârstnice, Altinum, comuna Oltina, jud. Constanta", în conformitate cu legislația, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificațiile tehnice, normativele, instrucțiunile tehnice, ghidurile și metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul prezentei investiții
- etapa II - Asistență tehnică din partea proiectantului, pe timpul execuției lucrărilor.
 
Contractul are o valoare de 139.900 de lei, iar firma câștigătoare este Eco Terra Proiect SRL. Obiectivul general al proiectului vizează asigurarea accesului la servicii sociale comunitare a persoanelor vârstnice vulnerabile din cadrul comunității Oltina prin crearea și dezvoltarea infrastructurii specifice, în contextul inexistenței acestui tip de infrastructură la nivel local.
 
Proiectul promovează în premieră la nivel local o investiție în crearea și dezvoltarea unui centru multifuncțional pentru asistență socială comunitară destinată persoanelor vârstnice. Vulnerabilitatea persoanelor vârstnice din comuna Oltina se poate rezuma generic la neputință generată de afecțiunile fizice și psiho-afective specifice vârstei, neputință care traduce un grad ridicat de expunere la riscul de excluziune socială.
 
Se dorește reabilitarea, extinderea, modernizarea și dotarea corespunzătoare a clădirii aferentă vechii săli de sport din strada Portului nr. 391 în parametrii de calitate corespunzători pentru realizarea Centrului Multifuncțional de Asistență Socială Altinum, în suprafață totală construită desfășurată de 630 mp, în cadrul căruia să se furnizeze, în condițiile legislației specifice în vigoare, servicii sociale tip centru de zi și cantină socială. Clădirea este actualmente nefuncțională și aflată într-o stare accentuată de degradare.
 
Societatea Eco Terra Proiect SRL a luat ființă în anul 2006, cu sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social al firmei este de 1.000 de lei, iar asociat unic este Dragoș Florian Vintilă. Administratori sunt Dragoș Florian Vintilă și Bogdan-Ioan Vintilă. Activitatea principală a firmei vizează „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
În anul 2015, societatea a declarat că are 4 salariați, o pierdere de 34.125 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 314.766 de lei. Pentru anul 2016, numărul de angajați a fost tot de 4 persoane, pierderea a fost de 29.120 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 434.490 de lei. În 2017, societatea a avut 3 salariați, o cifră de afaceri de 679.656 de lei, iar profitul a fost de 235.308 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii