Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:57 09 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce oferte a primit CJC pentru actualizarea planurilor cadastrale ale Cetăţii Carsium (Hârşova)

ro

23 Mar, 2017 00:00 1082 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a încheiat consultarea de piaţă pe SEAP privind achiziţia de servicii de actualizare a planurilor cadastrale ale Cetăţii Carsium (Hârşova). Consultarea a vizat reactualizarea planurilor cadastrale prin evidenţierea în planul PAD (plan de amplasament şi delimitare) a limitelor zidurilor/vestigiilor cetăţii, realizarea ridicărilor topografice în format Stereo 70 ale zidurilor existente ale cetăţii, depunerea şi recepţionarea ridicărilor topografice ale zidurilor cetăţii la OCPI Constanţa.
 
Suprafaţa estimată a zidurilor/vestigiilor Cetăţii Carsium este de aproximativ 900 mp. Aspectele supuse consultării au fost: valoarea serviciilor de realizare a ridicărilor topografice aferente ruinelor şi a serviciilor de depunere a documentaţiei la OCPI Constanţa.
 
Consultarea s-a încheiat pe 16 martie 2017. Au fost transmise două oferte pentru activităţile supuse consultării pieţei, respectiv: oferta 1, în valoare de 43.500 de lei fără TVA, şi oferta 2, în valoare de 6.200 de lei fără TVA.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii