Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de proiectarea și asistența tehnică la „Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța”

ro

01 Feb, 2024 11:03 1028 Marime text
  • Proiectare și asistență tehnică pentru viitorul teatru de la Delfinariu
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract, care vizează servicii de proiectare (PT+DDE) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție „Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța”.
 
Cerințele beneficiarului precizează scopul achiziției, ca fiind elaborarea unei documentații tehnico-economice (faza PT+DDE), prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție, pe toată perioada de garanție acordată lucrărilor și până la recepția finală. Elaborarea documentației tehnico-economice se va face în concordanță cu situația actuală a amplasamentului și cu reglementările legale în vigoare.În vederea asigurării funcționării în conformitate cu legislația în vigoare și pentru asigurarea unei calități corespunzătoare a construcției conform Legii 10/1995, actualizată, privind calitatea în construcții.
 
Valoarea finală a achiziției este de 561.000 lei, atribuirea a avut loc la finele lui ianuarie 2024. Atelier Unbuilt SRL este firma care a fost declarată câștigătoare.

Amintim că, în urmă cu trei ani, Consiliul Județean Constanța a obținut Certificatul de Urbanism de la Primăria Constanța pentru construirea „Teatrului pentru Copii și Tineret” din incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii – Delfinariu.

CU 1530 din data de 19 mai 2021 este necesară pentru întocmirea studiului de fezabilitate și DTAC. Teatrul va avea în jur de 300 de locuri, la modul în care a fost gândit de către autoritățile locale și ar urma să fie gata în câțiva ani, în funcție de modul în care vor fi eliberate documentațiile.
 
ATELIER UNBUILT SRL este o firmă înființată în anul 2019, sediul social fiind în București, pe strada Drumul Sării nr. 18. Activitatea principală constă în „Activități de arhitectură”. Aurelia Stan este asociat unic și administrator. 
 
În anul 2022, firma a raportat 3 salariați, o cifră de afaceri de 945,889 lei, un profit de 694,415 lei la un număr mediu de 2 angajați.
 
Aurelia Stan mai este administrator la Design Orizontal SRL și asociat în PACIC – Proiectare și Antrepriză Construcții Industriale și Civile SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Știri Constanța Exclusiv. Cum va arată după extindere noul terminal al Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii