Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele CJC, Mihai Lupu despre sesizarea ce-l vizează pe Iulian Călin „Corpul de Control va merge la Delfinariu să vadă despre ce este vorba“

ro

13 Oct, 2022 12:37 1829 Marime text
   
 
Mihai Lupu, președinte CJC O sesizare a fost trimisă către Consiliul Județean Constanța care îl vizează în prim plan pentru Iulian Călin, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanața.

Această seizare face referire la un accident făcut de director, dar și la moartea unor animale din complex.

Contactat de cotidianul ZIUA de Constanța, Mihai Lupu, președintele CJC a transmis că a trimis Corpul de Control să vadă dacă sesizarea se confirmă sau nu.

Am trimis Corpul de Control ca să văd dacă sesizarea se confirmă sau nu. Corpul de Control va merge la Delfinariu să vadă despre ce este vorba. Noi nu putem să luăm de bun tot ce ni se spune. Din spusele președintelui CJC, aspecte grave și sesizări au fost și pe timpului celuilalt director, Adrian Bâlbă.

 
Citește și:


Acuzaţii de fraudare a unui examen la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale NaturiiDirectorul Adrian Bâlbă - „Reluăm proba scrisă, pentru a elimina orice suspiciune
 

Au existat sesizări și pe vremea vechiului director. Lucrurile trebuiesc analizate foarte atent, pentru ca actul managerial și administratea să nu fie influențate. Dispute au fost, sunt și vor mai fi între salariați, orgolii. Nu putem nici să confirmăm , nici să infirmăm acest aspect.

 
Iulian Călin a anunțat conducerea CJC despre faptul că a avut un accident. De aceea, Mihai Lupu a menționat că nu reprezintă un aspect de noutate.
 

Domnul Călin ne-a sesizat că a avut un accident. Știu că a fost vina lui.  Cunoaștem probleme asta. Domnul Călin ne-a spus. Nu sunt niște lucruri necunoscute. Dar...fiind o sesizare, trebuie să dăm curs. Instituția Corpului de Control va lua act de această sesizare.
 

Elementul de noutate al acestei sesizări, comparativ cu multele primite anterior, este că aceasta a fost trimisă pe fluxul de presă.
 

Sunt multe sesizări, dar aceasta a fost trimisă pe fluxul de presă. Am primit enorm de multe sesizări și pe timpul domnului Bâlbă. Dar..trebuie să facem așa cum scrie la Regulament.
 

 
 Contactat telefonic de cotidinul ZIUA de Constanța, Iulian Călin a precizat că a aflat despre sesizarea în cauză în această dimineață, prin intermediul presei. Aceasta a precizat că urmează să revină cu un punct de vedere.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii