Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:32 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce calificativ a primit la evaluarea anuală managerul Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța (documente)

ro

02 Apr, 2020 00:00 2539 Marime text

Consiliul Județean Constanța a făcut public rezultatul evaluării anuale pentru Sorin Marcel Colesniuc, director al Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța (MINAC), pentru anul 2019.
Potrivit normelor legale în vigoare, Consiliul Județean Constanța a organizat evaluarea anuală a managementului la MINAC. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, evaluarea managementului s-a organizat în două etape: analiza raportului final de activitate și susținerea raportului de activitate în cadrul unui interviu. Comisia de evaluare a managementului pe anul 2019 de la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă – analiza raportului anual de activitate – nota obținută a fost 9,40 iar în a doua etapă – susținerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu – nota obținută a fost 9.80. Nota finală obținută de Sorin Marcel Colesniuc este 9,60.

Potrivit regulamentului, evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța, pentru Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009.

În secțiunea Documente puteți parcurge și raportul de activitate pentru anul 2019 al managerului MINAC.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii