Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este cel mai frumos dar primit de Dorinela Irimia de 8 Martie Saraiu va petrece Ziua Femeii şi Ziua celor 40 de pahare

ro

06 Mar, 2013 22:59 2938 Marime text
Copiii de la şcoala Nicolae Maraloi din Saraiu şi tinerele de la Ansamblul de dansuri Ciobănaşul din comuna Ciobanu au pregătit un spectacol de zile mari pe care-l vor dedica tuturor doamnelor şi domnişoarelor de la Saraiu. Sâmbătă, 9 martie, se rămâne în acelaşi registru al bunei dispoziţii, însă, invitaţi vor fi de această dată bărbaţii din localitate. Petrecerea zilei de 8 Martie continuă astfel pe 9 Martie, care potrivit tradiţiei este „Ziua celor 40 de pahare”.  

Niciun detaliu nu a fost neglijat de primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, care a mărturisit că vor avea loc şi alte momente speciale pentru invitate şi invitaţi, fără a face, însă, alte dezvăluiri pentru a nu strica strica surprizele pregătite pentru concetăţenii săi. Cele două evenimente vor fi găzduite în Căminele Culturale din localităţile Saraiu şi Dulgheru, iar startul petrecerilor se va da, şi vineri, şi sâmbătă, la ora 14.00. Şefa autorităţii locale se aşteaptă la 800 de invitaţi în cele două zile.
Întrebată care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată de 8 Martie, primarul Dorinela Irimia a mărturisit că „darul cel mai frumos este însăşi prezenţa membrilor familiei Saraiu la cele două evenimente”. De altfel, ca şi anul trecut, şefa autorităţii locale a precizat că va sărbători Ziua Femeii „împreună cu familia mea, familia Saraiu”. „Şi pe data de 8 martie 2012 am fost în mijlocul oamenilor din localitate şi vreau ca petrecerea dedicată acestei sărbători să devină o datină”, a mai adăugat şefa autorităţii locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii