Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost aprobată procedura de expropriere în vederea realizării arterei colectoare între strada Topazului și strada Rubinului

ro

30 Aug, 2023 11:05 1059 Marime textPrimăria municipiului Constanța anunță titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate prin Dispoziția nr. 2086/10.08.2023, potrivit H.C.L. nr.218/26.05.2023, că s-a aprobat declanșarea procedurii de expropriere a imobilelor – terenuri proprietate privată, situate pe amplasamentul obiectivului de investiții de utilitate publică și de interes local ”Realizare stradă/arteră colectoare între strada Topazului și strada Rubinului din municipiul Constanța”.

Reamintim, în data de 07.09.2023, ora 10.00 la sediul Consiliului Local al municipiului Constanța, din b.dul Tomis nr.51, județul Constanța, își începe activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate, aflate pe raza Municipiului Constanța, constituită in baza Dispoziției nr. 2104/11.08.2023.

Tabelele cu imobilele proprietate privată expropriate în condițiile Legii nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local cu modificările și completările ulterioare vor fi aduse la cunoștința publică prin afișare la sediul Consiliului Local al Municipiului Constanța în data de 28.08.2023 și pe pagina proprie de internet.

Până la data începerii activității comisiei, titularii dreptului de proprietate sau al/ai altor drepturi reale sau persoanele care justifică un interes legitim, denumiți în continuare persoane interesate, vor înregistra la secretariatul Consiliului Local al Municipiului Constanța cererea pentru acordarea despăgubirilor, cuprinzând următoarele elemente: a) numele şi prenumele persoanei interesate; b) adresa de domiciliu; c) documentele doveditoare referitoare la existenţa drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat, în original sau în copie legalizată; d) opţiunea privind cuantumul despăgubirii.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consilierii locali constănțeni votează alte exproprieri pentru investiţii de utilitate publică Sunt vizate terenurile deținute de afaceristul Ghiță Pelehra și investitorii de la Publichriss SRL (DOCUMENTE)

Lucrările pe artera colectoare între străzile Topazului și Rubinului din Constanța, supervizate de Frangomy Solutions SRL (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii