Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zgabercea cerseste sute de mii de euro pentru Festivalul Mamaia

ro

23 Jun, 2010 03:02 2535 Marime text
cap_3.jpgAnul acesta ar trebui să se organizeze ce-a de-a 40-a ediţie a Festivalului de la Mamaia, însă organizatorii au pus desfăşurarea acestuia sub semnul întrebării, din cauza lipsei fondurilor.

Şeful Direcţiei pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, Organizare de Evenimente şi Protocol din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Zgabercea , a fost cu jalba-n proţap la ministrul Culturii şi la cel al Turismului, pentru a cere banii aferenţi organizării Festivalului anul acesta. „Este posibil ca în acest an să nu se mai desfăşoare Festivalul de la Mamaia, pentru că nu sunt bani. Având în vedere faptul că CJC nu are încasări şi, în consecinţă, nici bani pentru eveniment, am mers la Bucureşti la Elena Udrea şi la Kelemen Hunor, pentru a cere prima dată în istorie ajutor financiar. Avem nevoie de 360-370 de mii de euro", a declarat Cristian Zgabercea. Potrivit anumitor zvonuri, Festivalul de la Mamaia ar urma să fie organizat după data de 23 August, în colaborare cu Radu Baron, patronul casei de producţie RBA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 17 Jul, 2010 12:31 mai bine ar face rost de bani pt salariii umflatul asta ,ii trebuie lui festival ,dar cine stie ce manarii face si ce spaga ii iese ca altfel nu s-ar agita umflatul!!!