Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor fi demontate umbreluțele de la bănci și dezafectate cișmelele din parcul Tăbăcărie și Gravity Park (document)

ro

25 Oct, 2018 00:00 2626 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a lansat o licitație pentru atribuirea unui contract necesar efectuării de lucrări de reparații generale și renovare la parcurile de distracții tip "Țara Piticilor" situate în bd. I.C. Brătianu, aleea Nalbei și parc Tăbăcărie și Gravity Park din parcul Tăbăcărie, aflate în administrarea RAEDPP, prin DPTO Constanța.
 
Lucrările de reparații generale și renovare constau în:
- demontarea umbrelelor de pe băncile din parcuri, după cum urmează: la parcul de distracții "Țara Piticilor" din parcul Tăbăcărie sunt necesare transportul și demontarea a 40 de umbrele; la "Țara Piticilor" din aleea Nalbei sunt necesare transportul și demontarea a 10 umbrele; la "Țara Piticilor" din b-dul I.C. Brătianu - transportul și demontarea a 10 umbrele.

- demontarea racordurilor de apă și a robineților de la cișmelele din interiorul obiectivelor și golirea instalației de apă, după cum urmează: la "Țara Piticilor" din parcul Tăbăcărie este necesară demontarea a 3 racorduri de apă și a 3 robineți; la "Țara Piticilor" din aleea Nalbei este necesară demontarea a 2 racorduri și a 2 robineți; la "Țara Piticilor" din b-dul I.C. Brătianu este necesară demontarea a 2 racorduri și a 2 robineți; la "Gravity Park" din parcul Tăbăcărie este necesară demontarea a 4 racorduri și a 4 robineți.

- lucrări de reparații generale și de revopsire: la "Țara Piticilor" din parcul Tăbăcărie este necesară montarea a 11 bucăți stâlpi blocatori parcare demontabili în dreptul porților de acces (2 buc. conespan/stâlp); la "Țara Piticilor" din parcul Tăbăcărie este necesară revopsirea celor 2 jocuri tip șotron cu vopsea alba fluorescentă sau cauciucată pentru terenuri de sport; la "Țara Piticilor" din b-dul I.C. Brătianu este necesară înlocuirea unui geam termopan la cabina cu tabloul electric de pe terenul de sport (62x100 cm).
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii