Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:21 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vila Mamaia, de lângă Castel, scoasă la licitație, pentru închiriere. Ce vor mai discuta acționarii Mamaia SA, la Adunarea Generală

ro

08 Feb, 2021 00:00 387 Marime text
 
  • Decizia va fi luată în cadrul discuțiilor ce se vor purta la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Mamaia SA, convocată în data de 8 martie 2021, de la ora 12.00.
  • Se va analiza posibilitatea scoaterii la licitație, în vederea închirierii, și a mai multor terenuri de sport din Complexul Sportiv Zona Castel, aparținând Mamaia SA.
  • În cadrul Adunării se vor aproba, totodată, profilul Consiliului și cel al candidatului aferente procesului de selecție a membrilor Consilului de Administrație al societății Mamaia SA.
 
Vila Turistică Mamaia, aflată în zona Complex Castel, alături de mai multe terenuri de sport, situate în cadrul Complexului Sportiv Zona Castel, aparținând Mamaia SA, urmează să fie scoase la licitație, în vederea închirierii.
 
Decizia va fi luată în cadrul discuțiilor ce se vor purta la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Mamaia SA, convocată în data de 8 martie 2021, de la ora 12.00.
 
Dacă nu se va întruni cvorumul, se stabilește a doua ședință în data de 9 martie 2021, ora 12.00, la sediul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din Calea Victoriei nr. 152, Sectorul 1, București.
 
Așa cum am precizat, discuțiile acționarilor vor viza, în primul rând, închirierea prin licitație a imobilelor menționate anterior.
 
De asemenea, în cadrul Adunării se vor aproba profilul Consiliului și cel al candidatului aferente procesului de selecție a membrilor Consilului de Administrație al societății Mamaia SA.
 
Nu în ultimul rând, vor fi împuternicite persoanele pentru efectuarea formelor de publicitate, de înregistrare și ducere la îndeplinire a Hotărârilor AGOA.
 

Datele de la Registrul Comerțului

 
Amintim că, potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 11 ianuarie 2021, Mamaia SA a fost înființată în 1991, sediul social fiind în Mamaia, Vila 26.
 
Capitalul social subscris este de 10.539.674,8 lei, integral vărsat.
 
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 96,5679 %, este deținut de Statul Român, prin Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. O listă ce conține cinci acționari (PPM) deține 3,3841%, iar o altă listă, cu doi acționari (Constantin Gheorghiu și Ioan Dumitrescu) deține 0,0478%.
 
Alături de cei trei administratori provizorii menționați anterior, se precizează că funcția de director general provizoriu îi revine lui Carmen Ursu.
 
La rândul său, Liliana Filipescu este împuternicit secretar, iar Gabriela Liliana Bucur este împuternicită secretar al adunării generale.
 
Auditori sunt SC Contaudit SRL, prin Claudiu Minel Deca, Ioanei Dobrita - Birou De Arbitru, Birou Expert Contabil, Auditor Financiar, Consultant Fiscal și Evaluator, Smart Contab SRL, prin Elena Iacobescu și Corola Inf SRL, prin Lidia Craioveanu.
 
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată“.
 
În 2017, cu șase salariați, Mamaia SA a înregistrat o pierdere netă de 3.467.138 de lei și a avut o cifră de afaceri netă de 260.572 de lei.
 
În 2018, cu nouă salariați, s-a înregistrat un profit net de 461.531 de lei și o cifră de afaceri netă de 479.111 lei.
 
În 2019, cu șase salariați, s-a înregistrat o pierdere netă de 514.926 de lei și o cifră de afaceri netă de 251.186 de lei.
 
Citește și:
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii