Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:48 10 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Mamaia SA, convocați în două ședințe, în ianuarie. Pe ordinea de zi, situația privind Vila Regală

ro

22 Dec, 2020 00:00 926 Marime text
  • Acționarii Mamaia SA sunt chemați în ședință extraordinară și ordinară, pe 18 ianuarie
  • Pe ordinea de zi se află modificarea componenței consiliului de administrație
  • De asemenea, se va discuta de procesul legat de fosta Vilă Regală
 
Consiliul de Administrație al Mamaia SA a fost convocat în ședință extraordinară în data de 18 ianuarie 2020, convocarea fiind recent publicată în Monitorul Oficial al României. Ședința va avea loc la ora 13, la sediul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, din Capitală.
 
Ordinea de zi este formată din modificarea componenței actuale a Consiliului de administrație, format din Carmen Ursu (președinte), Ionuț Marius Avram și Ionuț Cosmin Constantinescu, cu numirea următorilor: Ionuț Cosmin Constantinescu (președinte), Ionuț Marius Avram și Carmen Ursu.
 
Totodată, pe 18 ianuarie va avea loc și ședința ordinară a acționarilor Mamaia SA. Pe ordinea de zi se numără puncte precum aprobarea profilului Consiliului și a profilului candidatului aferente procesului de selecție a membrilor CA al Societății mamaia SA pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.
 
De asemenea, se are în vedere speța privind Club Castel, fosta vila Regală – proces aflat pe rolul instanțelor judecătorești cu Light System  SRL, Ministerul Culturii și Identității Naționale și Dan Lucian Victor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii