Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 04 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi s-au aventurat pe şosele

ro

07 Jun, 2020 12:37 1151 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
  • Persoanele în cauză au fost conduse la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 21.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe raza satului Poiana, județul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Morii din localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 01.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe strada Comarnic din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pelicanului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoanele în cauză au fost conduse la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii