Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPU va beneficia de apă caldă prin sisteme regenerabile

ro

24 Feb, 2012 00:00 1107 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere prin sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile în cadrul UPU Constanţa".

În luna septembrie 2011, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a organizat o licitaţie pentru atribuirea contractului „Înlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere prin sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe Constanţa". Valoarea contractului se ridică la 1.349.260 de lei.

Proiectul face parte din programul „Casa verde", finanţat din Fondul de Mediu şi prevede instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energia regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire. Obiectivele proiectului sunt înlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere cu sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile în vederea îmbunătăţirii calităţii mediului, eficientizarea acestor sisteme, reducerea dependenţei de importurile resurselor de energie primară, economii mari faţă de oricare alt sistem clasic, reducerea cu până la 80 % a costurilor la încălzire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii