Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța caută firmă pentru paza obiectivelor unității de învățământ (document)

ro

08 Oct, 2018 00:00 2094 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanța organizează o licitație pentru atribuirea unui contract ce are ca obiect achiziția de servicii de pază și protecție, monitorizare și intervenție, mentenanță preventivă și corectivă; servicii de pază a transporturilor de bunuri și valori. Termenul-limită pentru depunerea de oferte este 29 octombrie 2018.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 757.731,59 de lei. Mai exact, UMC dorește să cumpere servicii specializate de pază și protecție, monitorizare și intervenție, mentenanță preventivă și corectivă; servicii specializate de însoțire transport valori pentru cele patru obiective ale Universității Maritime din Constanța, în condițiile Legii nr. 333/2003 (republicată) privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor din cadrul obiectivelor, ale HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003, cu modificările și actualizările ulterioare, cu respectarea Regulamentului de ordine interioară, a normelor și procedurilor interne ale Universității Maritime din Constanța.
 
Serviciile de pază și protecție, monitorizare și intervenție, mentenanță preventivă și corectivă au următoarele scopuri: servicii de pază și protecție pentru obiectivele Universității Maritime din Constanța: sediul Central, sediul Lac Mamaia, Complex Sportiv Universitar "Neptun", Cămin Far 3.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare al beneficiarului. 
 
Citește și: 
 
Oficial. Câte locuri vor fi scoase la concurs la Universitatea Ovidius Constanța și Universitatea Maritimă Constanța (document)
 
Universitatea Maritimă din Constanța organizează concurs de angajare. Condiții de participare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii