Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:24 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial. Câte locuri vor fi scoase la concurs la Universitatea Ovidius Constanța și Universitatea Maritimă Constanța (document)

ro

12 Apr, 2018 14:57 1468 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea privind domeniile şi programele de studii universitare de master acreditate şi numărul maxim de studenţi ce pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2018-2019.  
 
Potrivit documentului, Guvernul României adoptă prezenta hotărăre.
 
Art. 1. — Se aprobă domeniile şi programele de studii universitare de master, locațiile  geografice de desfăşurare, numărul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, formă de învățământ sau limbă de predare, precum şi numărul maxim de studenți care pot fi școlarizați în anul universitar 2018-2019 în cadrul instituțiilor de învățământ superior de stat, prevăzute în anexa nr. 1.
 
Art. 2. — Se aprobă domeniile şi programele de studii universitare de master, locațiile geografice de desfăşurare, numărul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, formă de învățământ sau limbă de predare, precum şi numărul maxim de studenți care pot fi şcolarizați în anul universitar 2018-2019 în cadrul instituțiilor de învățământ superior particular acrediate. prevăzute în anexa nr. 2. –
Art. 3. —Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta hotărăre.
 
Lista cu domeniile şi programele de studii universitare de master, locatiile geografice de desfăşurare, numarul de credite șe studii transferabile pontru fiecare program de studii universitare, formă de invatămant sau limba de predare, precum şi numarul maxim de studenţi care pot fi şcolarizati in anul universitar 2018-2019, in cadrul institutiilor de invățămant superior de stat din Constanța poate fi studiată în secțiunea Documente.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii